victum5
profili

  • gazi mahallesi'nde sahte polisin öldürülmesi

    ne demek vatandaşlıktan çıkarılmalı? bulup anası sikilmeli, her türlü işkence, deney üzerlerinde yapılmalı. en sonunda da derisi yüzülerek öldürülmeli.

    tek yakaladığın polisi önce dövüyorsun, sonra taşşaklarına sıkıyorsun. polis birini tokatlasa hemen insan haklarııı diye ortaya çıkan demokratlar bu olaya kulaklarını tıkıyor.

  • ilk çağlarda doğmuş insanların çok şanssız olması

    arkadaşın sorunu göt ve seks. o ikisi tamamsa her çağda yaşamayı kabul edecek gibi duruyor.

  • mercedes c serisi

    sanirim burda bir hata var. c serisine mercedes denmis. mercedes e'den baslar. c'den degil. dikkatli bakarsanız c serisinde mercedes yerine peugeot amblemleri kullanıldığı görebilirsiniz. arıza yaptığında yetkililer tarafından fiat servisine yönlendirilirsiniz. üretiminin çin'de, chery fabrikasında yaptırıldığı söyleniyor ayrıca.

  • tesla'nın istanbul'da denenen otopilot aracı

    imkansız. trafiğin anasını ağlatır. neden mi? bu arabaların en önemli özelliği takip mesafesi koruması. öndeki araçla arasındaki mesafeyi koruyor yani. takip mesafesi hız/2 metre olacak türkiye'deki trafik kurallarına göre. bu durumda tem'de giderken önündeki araçla 30-40 metre boşluk bırakıcak akıllı aracımız. ama tabiki bizim çok daha akıllı sürücülerimiz 30-40 metre boşluk bırakmış mal, dur şurdan bi makas atayım diyecek. bir anda takip mesafesi 10-20 metrelere düşecek ve otopilot acı freni koyacak. tabi araç tesla, frenler bilmemkaç pistonlu lastikler gıcır. zank diye duracak yolda ama arkadan gelen şahin, doğan geçirecek canım tesla'ya. yok yani mümkünatı yok bu iş türkiye'de olmaz, zorlamasınlar arabaya yazık olur.

  • 24 eylül 2015 ekşi'ye derdini s...m butonu gelmesi

    (bkz: yalanını sikiyim)