mohegan sun3
profili

  • 27 nisan 2024 fenerbahçe beşiktaş maçı

    not: gs

    besiktas kucuk degil cok buyuk. camiasi da taraftari da tarihi de cok buyuk. kucuk olan taraftarin bas taci ettigi cebi gibi kucuk adamlar. o da her camiada var.

    yasim epey geckin. 1980'lerdeki maclari dun gibi hatirliyorum diyeyim siz anlayin. besiktas son 30 senede en az fenerbahce kadar hatta belki fenerbahce'den bile daha basarili. ama bu sene besiktas takiminda sahaya karakter koyabilecek adamlar yok. biz adana demir macinda puan kaybi yaparsak fenerbahce cok rahat kazanir. olur da biz adana demir'i yenersek, o zaman fenerbahce ne kadar motive oynar bilinmez.

    bir de son 20 yilda falan fenerbahce - besiktas maclari futbol heyecani olarak cok daha onde mesela fenerbahce - galatasaray maclarindan. pancu'nun kaleci eldiveni giydigi mac, tuncay sanli'nin ınonu'yu susturdugu mac, gecen seneki 4-1'lik besiktas galibiyeti. o yuzden pazar gunu keyifle seyredecegim bu maci. ıyi oynayan kazansin. ama eger biz demirspor'a takilirsak besiktas kazansin.

  • okan buruk

    simdi benim genc galatasaray'li kardeslerim. okan hoca'nin hatasi da cok sevabi da. ona sonra geliriz ama bu takim sezonu cok erken acti, 6 tane yuksek stresli sampiyonlar ligi eleme maci oynadi ustune de bayern'li manchester'li kopenhag'li tas gibi gurupta yuksek eforlu 6 mac oynadi. her sampiyonlar ligi donusunde anadolu deplasmanlarina cikti. kadikoy'u arkamizda biraktik ve puan puanayiz fenerle.

    bu konuda okan hoca tebrigi hak ediyor. ben raziyim kendisinden. yuruyedursun.

  • yalnız yaşayıp evi düzenli ve tertemiz olan erkek

    gencler. bakin bu konu onemli. zamaninda universite son sinifta okula yakin bir evde tek kaliyordum. o zamanki kiz arkadasim evimin temizligine hayran kaldi ve en nihayetinde de evlendik. basima gelen en guzel sey oldu kendisiyle evlenmem. okuldaki en guzel kizlardan biriydi. ha bu bahsettigim 25 sene evveldi. 20 kusur yildir yurtdisinda yasiyorum. simdi o kadar etklimidir bilemem ama evinizi temiz tutun faydasini illa ki goreceksiniz.