globotruncana5
profili

  • havalimanı taksicilerinin aç geziyoruz beyanı

    onlarin ben amina koyim cevabini verdigim beyandir.

    babami kaybetmisim babami. 17 saat ucmusum saat farklari aktarmalarla birlikte bir bucuk gunum yolda gecmis benim. babami son bir kez goreyim yikayayim diye beklettiler topraga vermediler benim icin. son kez gormek nasip oldu ellerimle yikadim diye kendimi teselli ettigim durumdayim.

    annem, kardesim dagilmis erkek evlat olarak benim toparlamam gerekiyor. hayata alistirmam gerekiyor bir an once cunku hayatin diger gercekleri olan maddi problemler benim uzerime yigilmis vaziyette. kendimi, acimi unutmus sekilde ailemi nasil toparlarim diye surekli dusundugum donemler.

    verdik babami topraga istanbul'a ucakla sabiha gokcen'e indik. taksi sirasi bekliyoruz o sirada bize gelen taksici israrla durmuyor gidiyor. bu sirada havaalaninda gorevli zorla taksiyi durdurup bizi o taksiye yonlendiriyor. arabaya binmemizle taksicini yuzu bir karis basliyor konusmaya. ben sizi ilk gordugumde anlamistim kisa mesafe gideceginizi, benim verdigim aylik kira havaalanina x lira, bugun siz benim son musterimsiniz, arabayi da kiralik aldim ben nasil odeyecem bu parayi, gecen sizin gibi kisa mesafe giden biri bindi kavga ettik bir kac aydir havaalimanina girmem yasakti bu ilk haftam size denk geldim.

    lan babami kaybetmisim, evime gitmek istiyorum amina kodugumun evladi evime. kisa mesafe ne?? sikmisim senin is hayatindaki problemlerini, sen bu isi yapmayi kabul etmissin ben de bu kabul karsiliginda senin hizmet vermeni istiyorum. taksimetrenin yazdigi parayi da kokune kadar vericem. neyin tribindesin sen aq ??

    arabaniza her oturan bodrum'dan cesme'den ya da yurtdisindan tatilden gelmiyor amina kodugum gotleri. egitim falan gectim hepiniz insanliginizi kaybetmissiniz, hayvan gibi adamlarsiniz. yaptiginiz ise ve arabaniza oturan musterinize sayginiz yok. o yuzden zaten burnunuz boktan cikmiyor.

    aksam aksam aklima geldi yine sinirlendim amina kodugumun orospucocuguna. benim babam ölmüs evime gitmek istiyorum, adam benim evim kisa mesafede diye bana trip yapiyor.

    acindan geber pezevenk.

  • emmanuel emenike

    bugün kendisini izlerken anladımki fenerbahçe şike yapmamıştır.. bu salakla şike mi yapılır aq ???

  • yaş ilerledikçe katlanılması zor şeyler

    annenin 20 sene onceki ailevi olaylari anlatip bunlara hala sinirlenip ailenin huzurunu kacirmasi.. insan kucukken sessiz kaliyor da buyuyunce bu hasta zihniyete katlanamiyor ve sinir krizi gecirebiliyor.

  • ingiliz vatandaşı türk düşmanı aşırı motive hewal

    avrupa'ya pisligi turkler getiriyormus kendisinin dedigine gore...

    gormesek, yasamasak inanicaz aq.. biri kendisine anlatsin; hem issizlik parasi alip hem de vergisiz calisarak avrupadaki devletleri kimin dolandirdigini, uyusturucu ve kari kiz trafigini kimlerin yonettigini...

    ya da anlatmayin aq, birakin ingiliz pasaportu ile hayal aleminde yasasin amina kodugumun gotvereni..

  • vitor pereira

    bir galatarasarayli olarak en buyuk rakibimde gormekten mutluluk duydugum teknik adam...

    durun aq hemen basmayin eksiye acikliyorum sebebini...

    gecen kanallari dolasirken fb tv de takimin antremanina denk geldim.. bu adam antreman sahasina geldi, tek tek oyuncularinin elini sıktı, resmen oyunculara saygisini gosterdi..

    az once de elinde olmayan sebeplerden dolayi basin toplantisina 20 dakika gec geldigi icin butun basindan ozur diledi..

    ben sevdim lan bu adami.. ama o aziz yok mu aziz !!!!