yazacaknickyokulan2
profili

  • ali şansalan

    2011 yılında yaptıkları şikeden hala ceza almamış iki takımın başkanlarının yaptıkları lobi çalışması sonucunda 30 nisan 2023 tarihinde oynanacak beşiktaş-galatasaray derbisine atanan hakemdir.

    yapay zeka, algoritma falan derken şikecilerin en büyüğünün maşası olarak mhk başına atanan lale teyzeleri bu takımın rezil rüsva futboluna rağmen şampiyon olabilmesi için elinden geleni yapmaktadır. bu hakem ataması da bunun en büyük göstergesidir.

    saha dışı tüm kirli oyunlarınıza rağmen büyük şikecinin kardeşi küçük şikeciyi deplasmanda dominant bir oyunla yenip tüm çeneleri kapatacağız.

    son yılların en temiz ve en anlamlı şampiyonluğunu kutladıktan sonra ilk iş maşa lale teyzenin bütün kirli oyunlarını ortaya çıkartıp işin içine dahil olan herkesin yargılanmasını sağlamak olmalıdır.

  • beyazıt'tan sirkeci'ye aylak aylak yürümek

    sağınız ayrı tarih, solunuz ayrı tarih out

    sağınız ayrı suriyeli, solunuz ayrı afgan, önünüz ayrı pakistanlı, arkanızda götünüzün fotoğrafını çeken ayrı suriyeli in