asparagas de bebeyim3
profili

  • evlilik teklifini 14 yıl bekleten kadın

    üst edit: hesabı kapatmadı kullanıcı adı değiştirdi. yenisi: oztasezgiii eskisinde soyadı dinç idi. acaba kocasının soyadına mı geçti sahiplendiğini göstermek icin hshsh

    edit2: yenisi; ezgi.diiinnc

    kadın tam evlenilcek erkek olduğunu görüp nasıl da friendzone'a attığını adım adım anlatmış hala bekletme yok diyen var.

    ikinci bile değil güvenlik sübabı olarak sonuncu seçeneksin ve bunu sindirip şu insana eşim diyebiliyosun pes. insan gururu için yaşar, şu hikayeye konu olacağına ömrünün sonuna kadar şerefinle 31 çeksen kendine saygın olur.

  • doğal taşlar işe yarar mı

    geçtiğimiz yaz başıma gelen bir ton aksilik sonrası birinin tavsiyesiyle satan bi instagram sayfasına yazdım. kadına bişey diyemem hem dürüst hem de iyi niyetliydi. bilgiler isteyip sonrasında bi taşta karar kıldı. aksilikleri def etmesi icin aldığım taştan 1 gün sonra arabaya vurdular 3 gün sonra ise ehliyeti kaptırdım. sonra da taşı kaldırıp attım. söyleyeceklerim bu kadar.

  • kiracısını basıp buzdolabını dağıtan ev sahibi

    akp'nin bu milleti kanlı bıçaklı hale getirmediği tek konu yok. aile içinde huzursuzluk getirdiler, komşularla ilişkileri bozdular simdi de kiracı-ev sahiplerini kanlı bıçaklı hale getirdiler. toplumsal huzurun katili resmen