tengizman5
profili

  • 14 nisan 2023 galatasaray kayserispor maçı

    bu maçı gerçekten izleyip objektif yorumda bulunan bir kaç rakip taraftar var onları tenzih ederim ama maçı izlemeden buraya, yok lig dizayn edilmiş, yok bilmem ne yapılmış, yok himmet yok yarak yok kürek.

    sövünce de suçlu oluyoruz amk. be at yarra, başkanın 5 senede 150 transfer yapmış, 200 milyon eurodan fazla para harcamışsın, bu transferlerin içinde tek bir yıldız transferin yok,manejerler kulübünü soyuyor, her sene aldığın adamlardan en az 2-3 tanesini hiç forma giymeden başka takıma bedava gönderiyorsun ya da serbest bırakıyorsun, ite kaka ligi bitiriyorsun, tek bir kupan yok, evinde gelen geçen koyuyor sana, savunacağın başarın kalmamış, taraftar grubun mamalanmış istifa diyemiyor, sırf başkanın zengin, türkiye' nin güçlü adamlarından biri olduğun için göt korkundan sesini çıkaramıyorsun, sinirden kendini sikip gelip buraya nefretini kusuyorsun.

    oğlum bak, biz şampiyon başkanı gönderen kulübüz takım iyi futbol oynamadığı için. sende bu kafayla devam edersen 10 değil, 20 sene bir sikim göremezsin. anladın ?

    diğerine lafım yok, zaten sinek oldukları için siklemiyoruz onları.

    edit: bir renkdaşım uyardı, 2020' de the land of legends kupası almışlar.

  • 6 nisan 2023 chp'nin fetö ve öcalan açıklaması

    fetö terör örgütüdür diyen gazetecileri kanla susturanlara, fetönün karşısında dimdik duran askerlerimizi kumpasla hapise atanlara, masum insanların canının kıyılmasına sebep olanlara, ülkenin başkenti ankara' yı parsel parsel satan orospu evlatlarına dert olmuş açıklamalardır.

  • 5 nisan 2023 galatasaray başakşehir maçı

    bu iş tehlikeli yerlere gider benden söylemesi. türk futbol tarihinde bilerek ve açık açık bir takım aleyhine nasıl şike yapılır izliyoruz. orospunun çocuklarının utanma arlanması da yok. o mhk binasını bu maçtan sonra lalenin ortasına sokmayan yönetimde siktirsin gitsin.

  • emine erdoğan

    erzurum' da ucuz et almak için -8 derecede karda kuyruğa girenlere nazire yapan, tayyip erdoğan' ın karısı.

    ne güzel, allah ve ahiret yokmuşçasına yaşıyorlar. birde bunlara müslüman diyorlar. ülke sefalet içindeyken hanımefendinin binlerce dolarlık alışveriş yapmasını gelsin şu akgavatlar bir savunsun hele. çok merak ediyorum. gerçi uğramazlar ki buraya namussuzlar.

    (bkz: aktrollerin uğramadığı başlıklar)

  • hüdapar ve mhp'nin birlikte yer aldığı ittifak

    türk ve atatürk düşmanı akp' nin kulu köpeği olmuş bir partiye koymayacak ittifaktır.