tombik elli bir bebektim7
profili

  • cihan aydın

    kasimpasa'nin gollük atağının faul ile kesilmesine sessiz kalıp akabininde fenere faul verip, penaltı için 2 dakika izlenmesine izin vermiştir. ve yüreği yetmediği icinde olmayan penaltıya penaltı çalmıştır. haram zıkkım olsun.

  • 11 şubat 2024 galatasaray'ın twitter paylaşımı

    göte göt diyen bir açıklama olmuş. son yılların en iyisi.

  • 25 ocak 2024 galatasaray'a verilen penaltı

    el ile smaç dünyanın her yerinde penaltıdır.

    yazının icadı ile baslasaydin amk.

  • okan buruk

    2 bayern 2 manu maçı toplam 360 dakika. bu 360 dakikanın 300 dakikasını domine etti.
    eskiden cl'de gol yeyince inşallah fark yemeyiz derken şuan maç çevirecek duruma geldik. üstelik sanssiz ofsayt golleri, verilmeyen penaltılara rağmen.
    şu yaşıma geldik şu sezonki cl'den aldığım zevki çoğu sezondan almadım.
    ama hala elestiri hala elestiri. vallahi adam olmazsınız.

  • fenerbahçe organize troll örgütü

    böyle bir troll örgütüdür:

    abdulkerim'in pozisyonu tertemiz kanıt
    golden önceki zaha pozisyonu tertemiz kanıt
    erman toroğlu: "zaha'nın ilk golünden önce faul yok, hiçbir şey yok!"
    rıdvan dilmen: "zaha’nın golünden önce faul falan yok."
    kasımpaşa'nın penaltı olduğu iddia edilen pozisyona bakmaya bile gerek yok tertemiz, hatta gomis'e sarı kart verilmeliydi kendini bıraktığı için.
    her şeyi geçtim bu da kasımpaşa teknik direktörünün açıklamasi. kasımpaşa teknik direktörü kemal özdeş: “bireysel hatayla sonlanan hatada gol yemek, yine kötü oldu. maçın hakemi, sonuca tesir edecek bir hata yapmadı.”

    özet olarak algı yapan kim varsa allah belasını versin.

  • transfermarkt.com.tr

    rossi eşşeği 9.5 rachica 8.5. lan siktirin gidin.

    cidden komik olmaktan çıktı sinir bozuyorlar. rossi kim lan, rossi kim? bu adama 1 milyon euro bile vermezler angut herifler. tekrarlıyorum fenerbahçe'nin satacagi veya satma ihtimali olan futbolcuların değerinin ya sabit kaldığı ya da arttığı, fenerbahçe ile olan ilişkisinin araştırılması gereken hatta borsada işlem gören takımların değerini manipüle ettiği için dava edilmesi gereken site.

  • gs taraftarının hükümet istifa dememesi

    yorumların iğrenç olduğu başlık. hayır insanlar ben x takımlıyım muhalif olmak zorundayım ben y takımlıyım mevcut hükümeti desteklemek ile sorumluyum gibi bir algı ile hareket edebilir mi? tutulan takım ile mevcut siyasi ideoloji arasında nasıl bir korelasyon olabilir? kafayı mı yediniz siz? bu durumu nasıl bir takım taraftarına genellersiniz? senin tuttuğun takımda hükümet duşmanı ya da hükümet aşığı yok mu? ya da bir başkasının tuttuğu takımda? bunu bir takıma nasıl genellersiniz?
    söz konusu duruma gelince insanların 10-15 gün önce yaşadığı duygu durumu ile şimdiki durum bir değil, insanlar olayın taze acısı ile bir yerden tepki vermeleri gerekiyordu, o hafta galatasaray'ın maçı olsaydı galatasaray'da da aynı tepkileri görürdük çünkü galatasaraylı = fenerbahçeli= beşiktaşlı = diğer takım taraftarları.