az 54
profili

  • erzurum'da kafa kafaya giren araçlar

    yine bir serit ihlali, yine bir carpisma.

    edit: "broadway'in önünde yavaşlayıp duran araç şoförünün hiç mi suçu yok?"
    -hayir, yok. stabilize bir yola donmeye calisiyor gibi veya sadece araci bankete/cebe cekiyor bile olsa, o yavasliyor/duruyorsa sen de yavaslayacaksin/duracaksin. yerdeki cizgiler dekorasyon niyetine orada degil.

    edit: garip garip mesajlar aliyorum, neymis ondeki sinyal vermedigi icin hataliymis falan. ortada beyaz aracin sag sinyallerinin gorundugu bir video var da ben mi goremiyorum? pratikte takip mesafesine uyulmamasini normallestiren mesajlar falan gelmis. velev ki sinyal vermemis olsun; 2 yanlis 1 dogru etmiyor. bu toplum bunu hicbir zaman ogrenemedi, ogrenecek gibi de durmuyor. iyi ki sizinle ayni trafikte degilim.

  • ev sahibinin kiraya %250 zam yapması

    kiracisina %25 zam yapan salak bir benim galiba.

  • şaka maka erdoğan'ın ekonomiyi toparlaması

    problemin sebebi olanlar çözümün parçası olamazlar.

  • baykar'ın 370 milyon dolarlık anlaşma imzalaması

    baykar'ı nasıl öveceğini bilemediği için "sabancı gibi koç gibi grupların distribütörlük yapıp ülkeden dolar çıkmasını sebep olduğu bir ülkede" diye başlayan cümle kurup, başkalarına bok atarak özneyi yüceltmeye çalışanlara maruz kalan durum. önce bir katma değer, mali tablo falan nedir bir öğrenin, ondan sonra kimin ülkeden döviz çıkışına sebep olduğuyla ilgili bir fikriniz olsun.

    sonuç olarak bir savunma sanayii ihracatı anlaşmasıdır. ülkede çıkarılmış olup da baykar'a sağlanmayan "destek" olmadığı için, kendileri harici ülkeye propaganda dışında bir faydaları olur mu onu bilmiyorum. vergi, gümrük istisnalarını geçtim çalışanların sgk primlerini bile şirket ödemiyor.

    belge isteyen olursa, resmi gazetede yayınlanan karar.