darth kader5
profili

  • erkek çirkin kadına aşık olur mu

    bana çirkin gelmiyor yauv

  • bir kadın için çabalamayan erkek

    kadın ya da erkek farketmeden şu hayatta hiç kimse çabalamaya, kovalamaya değmez diye düşünüyorum. hemen küfür etmeyin açıklıyorum. bence ilişkilerde işlerin yolunda gitmesindeki en temel noktalardan biri başlangıçta hislerin, hoşlantının karşılıklı olması. yani biriyle tanıştın biraz konuştun iki tarafın da kafasında bence olur lan dediği noktada oluşan ilişkiler daha sağlıklı oluyor. öbür türlü iki taraftan biri o kadar sıcak bakmamasına rağmen kovalamayla, ilgiyle ikna edildiğinde iş daha çok "iyi insan, beni de seviyor, kafam ağrımaza" dönüyor. başlangıçta o karşılıklı çekim olmayınca da uzun vadede sevgi, kovalama yetmiyor.

    uzun lafın kısası her insanın vakti, enerjisi çok değerli. onu da aynı şekilde senin için harcamaya hazır birine ayırmak daha mantıklı geliyor. ya da ben çok mükemmeliyetçiyim bilmiyorum.

  • ölümlü dünya 2

    bu tarz filmlere "yahu buna nasıl gülüyorsunuz" , "zeka turnusolu" tarzı entryler yazanlara gercekten hayranım. ya beğenmemiş olabilirsin, gülmemiş olabilirsin bunu da burada belirtmek istemişsin ki en doğal hakkındır. ama ben gülmedim ya da ben beğenmedim yazmak neden yetmiyor size mesela. standart bir komedi filmi üzerinden zeka tespiti yapacak bu kibirin kaynağı nedir ben çok merak ediyorum. en sinefil, en ulvi zevklere sahip olanlar sizlersiniz. biz gülenler ise sizin sırtınızdaki bir kamburuz affedin be bizi. çıkamadık sizin seviyelere.

  • ali koç

    lan olm sen ajan falan mısın amk. 2018 de senin seçimini bütün gün canlı izleyen aklımı sikeyim. sen ne pislik bir şey çıktın ya. lan biz sana 2 sene daha nasıl katlanıcaz amk. adam milyonlarca taraftarla alenen taşak geçiyo.

  • cristiano ronaldo

    esponyol karşısında 13 dakikada hat-trick yapmış olan hayvan. ilk iki haftayı boş geçti acısını espanyol'dan çıkarıyor an itibariyle.

    edit: maçı 5 gol 1 asistle bitirdi. adam bir maçta emenike'nin bir sezonluk istatistiğini geçti, komedi amk.