bebek adam4
profili

  • hayvanseverliğin korkunç boyutlara ulaşması

    hayvanseverlik değil ki bu bildiğin düpedüz mallık.

    ulan ülke topluca tımarhane oldu, mama lobilerinin, inşaat lobilerinin elinde oyuncak olup aptallaştırıldı.

    ne yaşadığınızı sandığınız şehirler şehir, ne hayvansevgisi sandığınız saçmalık hayvansevgisi.

    neyse ya bana ne amk :) it kafalılar gelir şimdi hiç çekemem muşmula suratları.

  • karadenizlilerin iyi olduğu şeyler

    araplara toprak satmak olabilir. sonra göte yılan kaçınca nolcak orasını bilmem.

  • türkiye işçi partisi

    şu anda maalesef hayal kırıklığı içinde bir tespit yaptım kendimce. ekşi sözlükteki hdpli kürtler tip'in türkiye partisi olma yoluna girmesinden rahatsız olmuşlar. hayırdır ya?

    yok millet vekili vermişler de bilmem neymiş de. ciddi ciddi bir yere kadar okuyup anlamaya çalıştım bu aniden gelen negatif söylemleri. sonra hiç adetim olmamasına karşın dedim şunların profillerine yazdıklarına bir bakayım. şaşırarak çoğunun hdpli kürt bazılarının ırkçı kürt olduğunu gördüm.

    sizin derdiniz nedir ya? türkiye işçi partisi biraz daha kendi meramını anlatıp sıradan vatandaştan oy almaya başlayınca hemen bir tarafınız kaşınmaya başlamış. yıllarca alternatifsiz olduğu için hdpyi yükseltip büyüten de yine türk solcularıdır.

    arkadaş bir kere de hayal kırıklığına uğratmayın be insanı. kusura bakmayın ayrıca da sol sadece size zimmetli bir alan değildir halka inmelidir yoksa hiç bir kıymeti yoktur.

    tipe yükleneceğiz. türk halkı olarak da bu bilincin iyice yerleşmesi ve din ve milliyetçilik kisvesi altında çekilen çilenin son bulması gerekiyor.

    ayrıca bir ekleme yapayım bana göre hdp de ırkçı bir partidir ve mhpnin laciverdidir. sadece alternatif olarak sunulduğu için ve muhalif olduğu için solmuş gibi ayak yapmaktadır. gerçek bir kapsayıcı sola ihtiyaç vardır.

  • taliban'ın türkiye'yi işgal planı videosu

    plan mı? paintte ülkeleri sırayla silip beyaza boyanmışlar.
    off taliban denilince bitli sakallar geliyor aklıma iğrenç ya sabah sabah.