fakir ama mutlu7
profili

  • sinüzit teşhisiyle taburcu edilen kızın ölmesi

    tr'deki acil servislerde 3 yıl çalıştım. burada her hastalık her durum gözden kaçabilir. savaş sırasındaki bir çadır hastanesi gibi çalışıyorsanız beklentiler de minimum olmalı.

    en büyük korkum haberdeki arkadaşın durumuna düşmekti. çok şükür yaşamadım. benzer bir durumu yaşayan bir arkadaşım vardı. benden çok daha bilgili bir hekim olmasına rağmen benden çok daha boktan koşullarda çalıştığı için bu başına geldi.

    sistem özelleşmediği ve her isteyenin her istediği anda karşılığında bir şey vermeden hastanelere başvurabilmesi son bulmadığı sürece bu gibi durumlar da devam edecektir.

  • ibb taksi şoförünün 6.6 bin doktorun 8 bin alması

    eğer 5500 tl ve altına bu işi yapacak doğru düzgün adam bulmak çok zor veya imkansız değilse bu kamu kaynağı israfıdır. hangi partiden veya hangi belediyeden olduğu önemli değil.

    buradaki gerizekalılara ekonomi öğretmek gerçekten çok zor. ülke ekonomisi berbatsa, piyasa kötü ise herkes bundan payına düşeni alır. ama milyonlarca insan kötü piyasa koşullarından kırılırken bu insanların ödediği vergilerle finanse edilen kamu çalışanlarının mali durumunu düzeltmeye çalışmak nasıl bir mallıktır? 6600 tl şu an tr’de iyi bir para değil tabiki ama o işi çok daha düşük ücrete yapacak adam çoksa bu parayı veremezsin. verdiğin paranın bir kısmı ayda 3000 tl’nin altında çalışanlardan kesiliyor.

    şimdi diyecekler “neden doktor o parayı alıyor veya neden diğerleri 3000 tl altı alıyor diye düşünün”. yahu bunu zaten herkes kabul ediyor. ekonomi berbat, maaşlar yetersiz. ama bu yanlış diğer yanlışı doğrulamıyor.

  • alpay özalan

    bu adamın milletvekili olduğu ülkede ömer faruk gergerlioğlu gibi bir insanın milletvekilliği düşürülüyor.

    başka söze gerek yok. tr’nin durumunu oldukça güzel anlatıyor bu olay.

  • formula 1 pilotunun ismini söylemeden anlat

    657'li.

  • doktor bulunmazsa ölecek olan iki yaşındaki bebek

    çocuğa allah şifa versin.

    ancak dikkatimi çeken bir nokta var. herkeste olabilecek ve önceden kestirilemeyecek bir alerjik reaksiyon için bir doktoru nasıl suçlu ilan edebiliyorsunuz? yarın öbür gün bu operasyona giren cerrahı da oluşabilecek komplikasyonlar nedeniyle kötülersiniz artık. konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın lütfen.

  • 14 bin pkk'lı öğretmen başka yere atanacak

    sırf cemaatin dersanesinde çalıştığı için lisansları iptal edilen öğretmenler varken pkklılar'ın sadece yeri değiştiriliyor.

    işte terörle mücadele bu!

  • 11 eylül 2015 pkk diyarbakır saldırısı

    eğer ki bu polisler olayı erken farkedip karşılık vererek birkaç teröristi yaralasa yada öldürse bu olay sözlükte infial etkisi yaratacak ''diyarbakır'da insan katliamı, #kurdsunderattack, insanlığınızı kaybetmişsiniz faşist sürüsü'' gibi argümanlarla savunuluyor olacaktı.

    tabi şu anki haliyle eylem başarıyla yapılmış, polisler ağır yaralandığı için sözlük teröristleri çok ilgi göstermiyor. sizin şerefinizi sikeyim. ettiğinizin karşılığını hem bu dünyada hem de ahirette, dağdaki kardeşlerinizle birlikte, bulursunuz inşallah.