zeytintekila3
profili

  • yeşilköy'de tır dorsesinin altında ezilen araba

    bu kamyoncuların tırcıların vs tek hatada ehliyetlerinin iptal edilmesi lazım. sanki kendi kontrol mekanizmaları yokmuş gibi denetleme olmayan her yolda denyo gibi gidiyor bazıları. geçen biri viraja o kadar hızlı girdi ki karşı şeride geçti dönebilmek için. karşıdan biri geliyor olsaydı şu an onun da başlığını okuyor olurduk.

    böyle yakalanan tek hatalarında ömür boyu bir daha direksiyon başına geçmeleri engellenmeli. birinin canını alacağına gitsin vasıfsız işte çalışsın.

  • 6 yaşında çocuğun köpeklerce koparılan kafa derisi

    demiş ki çocuk niye tek başına. sen eğitilmez bir şarlatansın. mağduru suçlayan bi hastasın ve destek alman şart. tecavüze uğrayan kadına o saatte orda ne işi varmış diyen 15 iqlularla aynı zeka seviyesindesin. senin çocuğun ailesi neden yanında yok diye sorman değil insanlar neden sokakta tek başına güvende değil diye sorman gerekiyor çomar.

    allahım sinirden duvara kafa atasım geliyor bazen. o çocuk yerine yetişkin biri de olabilirdi yaşlı biri de olabilirdi, 10 yaşında ekmek almaya giden bi çocuk da olabilirdi. kaldı ki yine 6 yaşında bi çocuk sokakta arkadaşlarıyla oyun oynamaya çıkmış da olabilirdi. insanlar tek başına sokakta yüreyemez mi lan!

    edit: (#146402978) ya bunu da yeni gördüm. bu şahıs acilen yardım almalı. çok ciddiyim. bi insan nasıl küçük bi çocuk görüp de ilerde potansiyel katil vs olabileceğini düşünebilir bu nasıl bir psikoloji. yemin ediyorum daha hayatımda bir tane çocuk hakkında böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. bir insan nasıl bir bebek görünce katil hırsız tecavüzcü tacizci olacağını düşünebilir?? bu nasıl bir kafa? sen hastasın. şaka yapmıyorum. acilen yardım almalısın.

  • saate 50 bin tl vermek

    başlıkta akıllı saat diyen var ya hey allahım.. 5 yıl sonra çöp olacak bi cihaza saat demeyi bırakın lütfen.

    öte yandan güzel bi klasik saatin değerlenmemesi için hiçbir neden yok.
    he şahsen ben bi saate 50 bin vermem. onun yerine 3 4 farklı şık saatimin olmasını tercih ederdim. ama verene de neden verdin demem.

    edit: üşenmedim kendi 50 bin liralık mütevazi saat koleksiyonumu yaptım. otomatik makine takıntım yok ve dalgıç saati sevmiyorum.

    40 mm olması önemli

    tık

    listedeki tek moda markası ama swiss made

    tık

    tık

    günlük favorim

    tık

    bunları güzel bi ahşap kutu yaptırıp koyacaksın zaten sanat eseri gibi durur.