lance of longinus4
profili

  • 17 mart 2024 ts-fb maçı için pfdk ceza tahminleri

    tff gereken hiç bir cezayı veremez. eğer gerekli cezalar verilecek olsa trabzon'un en az 15-20 maç ceza alması gerekir ki bence o bile az. bana kalsa bu sezon ve önümüzdeki sezon ligden men ederim.

    halil umut meler'e en az 6 ay ceza veririm. bu olayların buraya gelmesinin baş sorumlusu hakemdir. sahaya para, çakmak, su, ot bok yağarken maç oynatılmaz. tek düdükte maçı bitirir, hadi herkes evine dersin. olur biter.

    fenerli futbolcuların sürekli yeni görüntüleri düşüyor. şimdiye kadar gelen görüntülerle osayi, fred, batshuayi, osterwalde sezonu kapatmalı ama işte orada da sorun var çünkü sen hakem olarak, federasyon olarak, güvenlik güçleri olarak adamları koruyamamışsın. ne yapsalardı? gelin ağzımızı burnumuzu kırın mı diyeceklerdi? sahaya taraftar girmeye başladığında, gelenleri tekme tokat dövmeye çalışmak yerine içeri kaçabilirlerdi belki ama bu kadar gerginliğe, bu kadar adrenaline bu olanlar normal.

    sorun şurada. futbolun başında sürekli marketçiler, tüpçüler, inşaatçılar var. bu adamların futbolla uzaktan yakından alakası yok. bok gibi paraları var diye önce kulüp başkanı oluyorlar sonra siyasi torpilleri de varsa federasyon başkanı vs oluyorlar. bunlar bu işi beceremiyorlar. bu işi bilen adamlar, bu işi hak eden adamlar futbolu yönetmedikçe biz daha böyle çoooook rezalet yaşarız.

  • 17 mart 2024 trabzonluların yediği dayak

    gs'lıyım. twitter'da da maç 2-0 iken yazdım. hakem maçı tek düdükte bitirecekti. böyle yamyamlık olmaz. sahaya 15-20 dakika yüzlerce şişe, çakmak, ot, bok atılırken maç oynatılmaz. ısrarla oynattı. sonuç? maç bitti savaş çıktı. o taraftarlardan birinde bıçak vs olsa ne olacak? bir fenerli sakatlansa, bıçaklansa ne olacak? e bir dünya fenerli sahaya giren taraftarları tekme tokat dövdü. onlara ceza verebilecek misin? joseph'e çakmıştınız dünya kadar maç cezayı. şimdi fenerin yarısına ceza verebilecek misin? verirsen hangi yüzle vereceksin? sen futbolcuları koruyamadın, adamlar kendini korudu diye ceza mı vereceksin? maç sapıttığı an çal düdüğü, bitir maçı. bitiremezsen bu hale düşersin.

  • ateizmin çöküyor olduğu gerçeği

    diye yazınca insanlar yumurtlanan fikrin gerçek olduğuna mı inanıyor acaba? çok enteresan insanlarımız var gerçekten. oğlum ateizm niye çöksün? çökecek bir kurallar silsilesine sahip değil ki çöksün. ateist adamlar tanrının var olmadığına ve evrenin doğal bir oluşumu ve gelişimi olduğuna inanıyorlar. illa şöyle şöyle oldu, böyle böyle oldu diye bir iddiaları yok ki çöksün. ateizmin çökmesi için birilerinin çıkıp o veya bu şekilde bir tanrının varlığını elle tutulur, gözle görülür, ölçümlenebilir bir şekilde ispatlaması lazım ki bu da mümkün bir durum değil. o veya bu dine inananların bir türlü anlayamadığı nokta şu. karşındaki adam x bir dine veya kitaba inanmıyorum diyor. sen ise bu adamla tartışırken ona sürekli senin inandığın onun inanmadığı dini kitaptan veya benzer kaynaklardan bir şeyler anlatıyorsun. biraz mantık lütfen ya :)

  • rakı masasında duyulmuş en anlamlı söz

    karnının doymayacağı yerde açlığını belli etmeyeceksin.