atalay kirbancioglu4
profili

  • 15 mart 2023 halk ekranı sincan seçim anketi

    başlayacağım ince'nize de size de ya! o adamın seçilme ihtimâli yok! inadınız yüzünden seçimi erdoğan'a hediye edeceksiniz! ya arkadaş bölünmenin hiç yeri ve zamanı değil! kişisel hırsları yüzünden ülkeyi uçuruma yuvarlıyor adam!

  • şener şen

    değil hollywood, dünyanın hiçbir yerinde eşine benzerine rastlanılmayacak büyüklükte ve kalitede bir sanatçı.

    yaşayan bir efsane, dünya sinema tarihinin devi, olağanüstü usta bir oyuncu. şener şen'i kelimelerle anlatmak çok zordur. birgün aramızdan ayrılırsa inanılmaz üzüleceğimiz bir değerimizdir. ömrü uzun ve sağlıklı olsun. daha nice filmlerde oynar umarım. kendisine sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.

  • istanbul'un avrupa'nın en yeşil şehri olması

    sayısız ülke gezen biri olarak, istanbul'un özellikle akp iktidarında doğal güzelliklerinin iyice mahvedildiğini ve betona gömülüp avrupa'nın en kurak şehri hâline getirildiğini rahatlıkla söyleyebileceğim, bir akp'li tarafından uydurulan yalan beyan.

    istanbul'daki beton oranı, çölün ortasında kurulmuş ülkelerin beton oranlarından daha fazladır. özellikle kardeşim birkaç arap ülkesinde çalıştı ve çoğunda istanbul'dan daha çok ağaç olduğunu söyledi.

    kardeşim giderken ona burada en çok ağaçları özlersin demiştim fakat o sürekli ağaçlar arasından fotoğraflar gönderiyordu.

    yani erdoğan ve diğer akp'liler tarafından yönetilen istanbul, çöldeki şehirlerden bile daha kurak hâle getirildi. türkiye'nin son 20 yılda marmara denizi'nden daha büyük bir su kaybına uğratıldığını da özellikle belirtmek isterim.

    istanbul, avrupa'daki hiçbir şehirden daha yeşil değildir. hatta istanbul akp tarafından çölleştirilmiştir.

    akp'lilerdeki bu sonsuz utanmazlık bilimsel bir araştırma konusu olmalıdır.

  • sudan'da sokak ortasında kırbaçlanan kadın

    evladının gözleri önünde defalarca kırbaçlanıp acılar içinde çığlık atan talihsiz kadın.

    öncelikle görüntülerin hassas kişileri olumsuz etkileyebileceği konusunda uyarmak istiyorum. o yüzden +18 ibaresini koyup detaylara geçiyorum.

    sudan'da bir kadın sokak ortasında kırbaçlanma cezasına çarptırılıyor ve evladının gözleri önünde yere oturtulup onlarca defa kırbaçlanıyor. her kırbaç darbesinde canı çok şiddetli yanan talihsiz kadın acılar içinde çığlık atıyor ama, nafile. kırbacı vuran adam zerre acımıyor, kadın bağırdıkça daha çok vurmaya devam ediyor.

    +18 işte o korkunç görüntüler +18

    kişilik hakları yerle bir edilen kadıncağız kırbaç yedikçe, onu izleyen yobaz kalabalık kahkahalar atıyor. kadının evladı da annesinin barbarca dövülmesine dayanamıyor ve o da bağırarak ağlamaya başlıyor.

    kadın ağlıyor, yalvarıyor, evladı ağlıyor, yalvarıyor ama nafile! duyan yok. vuran vurmaya, gülen gülmeye, videoya çeken çekmeye devam ediyor.

    üstelik video yarıda kesilmiş. devamında ne kadar kırbaç yediğini, ölüp ölmediğini, başına bir iş gelip gelmediğini bilmiyoruz.

    önlerinde bir insan, savunmasız bir kadın yere diz çöktürülüp korkunç bir işkenceye maruz bırakılırken keyifle izleyen kalabalığa mı kızmalı, dünyanın her yerinde insanların hayatını mahveden yobazlara mı kızmalı, hâlâ yobazlara müdahale etmeyen insanlığa mı kızmalı, kime kızmalı. hepsine kızıyorum, çıldırıyorum, cinnet geçiriyorum.

    bu arada yeni haberim oldu, kadıncağız aynı zamanda idam cezasına çarptırılmış. kâbus gibi!

    atatürk'ün, cumhuriyetin ve laikliğin değerini iyi bilin millet!

    en sevdiğiniz insanların başına gelecek felaketlerin fragmanıdır bu korkunç video!

    bu görüntüler sudan'da birkaç yıl önce çekildi. sudan, kadınların büyük mücadelesi ile, 2020 yılında laikliğe geçti ve bu çağ dışı görüntüler tarihe karıştı.

    bütün dünya yobaz kamburundan bir bir kurtulurken, sakın ola ki o kamburu ülkemizin sırtına yüklemeye çalışmayın.

    atatürk'ü, cumhuriyeti ve laikliği unutturmaya çalışanlar oldukça, sonsuza kadar hatırlatmaya devam edeceğiz.

    cumhuriyet ve laiklik çok yaşa!
    iyi ki varsın mustafa kemal paşa!

    biliyorum, benim gibi hepinizin içi karardı. neyse ki bizi terapi eden bir güzellik var. lütfen görsele bakın ve içiniz açılsın. görsel

    ekleme : mesaj yazan gerici yobazlar sizin insanlığınıza tüküreyim ben! siz, insanlığın başına gelmiş en büyük felaketsiniz. uygun bir vakitte yazdığınız mesajları buraya ekleyeceğim. sizin o iğrenç zihniyetinizi herkesin tanıması lazım!