jean romanovic bolkonski6
profili

  • dualı çayırda karısını kucaklayan güreşçi

    kimliği belirsiz bir sosyal medya hesabının hakkında yorum yaptığı güreşçidir.

    her yazılan saçmalığı ciddiye almak zorunda değiliz.

    çöp başlık.

  • 1 kasım 2022 bitlis'te kuduz olan çocuklar

    baktılar sokakta başıboş köpek olmasını meşrulaştıramıyorlar, bu sefer ağız birliğiyle "tamam ama asıl suçlu yönetimler, neden hayvanseverleri (aslında köpekseverleri) suçluyorsunuz" diyorlar.

    5199 sayılı kanunun değişmemesi için var gücüyle lobi yapan, başıboş köpekleri bilinçsizce besleyip çoğalmalarını sağlayan, köpekleri toplamaya gelen belediyelere engel olan, kendini korumak için "hoşt" bile diyen insanlara iğrenç sesiyle bağırıp video çekerek linç ettirmeye uğraşan, köpekler tarafından parçalanan çocuklarda ve ailelerinde suç arayıp asıl sorun olan başıboşluğu yok sayan tipler bil bakalım kimler?

    5199 sayılı kanun değişmiş olsa, o başıboş köpekler toplanmış olsa bu çocuklara ve onlardan öncekilere hiçbir şey olmayacaktı. belediyeler kanun yüzünden elleri kolları bağlı duruyorlar, başıboş köpekseverlerin baskıları hat safhada.

    ne hikmetse aynı saatte gelip aynı argümanları sunuyor bu tipler. halkın sesini susturamayacaksınız, 5199 sayılı kanun değişecek ve başıboş köpekler toplanacak.

    tanım : 5199 sayılı kanunun mağduru olan çocuklardır.

  • 21 eylül 2022 rusların seferberlikten kaçış rotası

    bir siz eksiktiniz amk.

    hayaller rus kızları, gerçekte ise sokakları terörize eden ayyaş rus serserileri. bekleyin ve görün.

  • kadınların güçlü olması tercih mi zorunluluk mu

    her insanın güçlü olması zorunluluktur. aksi takdirde hayat vurur geçer.

  • havrita

    malum derneklerin trolleri tarafından linç edilmeye çalışılan mükemmel uygulama.

    başıboş köpeklerin sayısı o kadar arttı ki insanlar artık köpek saldırısına uğramamak için başıboş köpeklerin olmadığı yerlerden geçmeyi tercih ediyorlar. haliyle nerede başıboş köpek çetesi olup olmadığını bilmeye ihtiyaçları var, havrita da bunu sağlıyor.

    burada malum derneklerin trolleri sanki havrita başıboş köpekler zehirlensin diye hedef göstermiş gibi algı yapıp havritaya iftira atıyorlar. bir insan niye bu uygulamadan rahatsız olup iftira atar orası da muamma. insanlar başıboş köpek saldırısına uğrasınlar, ses çıkarmayı da geçtim önlem bile almasınlar istiyor bu kitle. içlerinde taşıdıkları insan nefreti gerçekten üst boyutta.

  • konfor alanından çık muhabbetinin abartılması

    kendimi halktan izole edecek kadar zengin olayım, yerleşim yerine fazla yakın olmayan bir yerde geniş bahçeli villam olsun, ömür boyu yetecek bir param da olsun, o konfor alanından çıkanı siksinler.