akzemoy3
profili

  • ismail kartal

    koluna gelen bardağa karşılık kafasına buz koydurtan efsane. kafası soğusun diye buz koydular herhalde yanıyor malum.

  • güngören'de müzisyenin dövülerek öldürülmesi

    çocukla masaya oturduktan sonra emre lavaboya gitmiş bu sırada orospu çocukları laf atmış kadına, kadın da çocuk döndüğünde rahatsız oldum kalkalım demiş. müzisyen arkadaşta sakince uyarmış o ergenleri ama işte kanı bozuk korkak orospu çocukları gururuna yediremeyip arkadan saldırmışlar. ben ailesinin yerinde olsam içeride taşaklarını kesip ağzının içine sokana 1 milyon tl para veriyorum nakit diye ödül koyarım. mutlaka yapacak birileri çıkar hatta ailesi bunun için bağış linki atsın para bağışlayayım o derece kinlendim.

    edit: katillerin adı ceyhun t ve hayrettin ö imiş. soyadlarını bilen varsa dm kutum açık her şeyleriyle inceleyip ifşalamak istiyorum yavşakları.

  • tokat denince akla gelenler

    arabamın plaka kodu, aracı aldığımda işlemlerin bitmesi ertesi güne kalmasın diye acele etmiştim ve plakayı 34 çevirememistim, ben de sonra hallederim diyerek kullanmaya başladım ama farkına varmadığım husus istanbul'da anadolu plaka kullanıyorsanız hemşehrilerinizden anlamsız bir hürmet ve ilgi görüyorsunuz. geçen ispark alanına park ettim, adam geldi "tohatlı mısın yeğenim?" dedi ben de 'ivit abi" dedim adam benden para almadı.

    yetmedi gene geçen kırmızı ışıkta bekliyorum, adam camı indir işareti yaptı ben sandım mevzu falan var, 'hayırdır' diyerek camı indirdim. tuttu "tohatın neresindensin gardaş?" dedi. tokata dair bir sik bilmediğimden ve muhabbet etmek istemediğimden ötürü merkez diyip geçiştirmek istedim adam tuttu iki deste üzüm yaprağı verdi, yetmedi telini verdi, "yurdumun yaprağını ararsan beni ara gardaş, biz de bol var." dedi. ben şoklardayım.

    artık arabamın plakasını degistirenin mk. ben bir tokatlıyım, veni-vidi-vici lan. sezar gibi zileliyim ben de bundan sonra.

    edit: bir sonraki arabamı zivas plaka alıp istanbul'da hemşerilerinin gücünü hissetmek istiyorum.