demokratdikta13
profili

  • mekanların fiyat listelerini kapıya koyma şartı

    ben bizim esnafımızı tanıyorsam muhtemelen "o liste eski kalmış ağbiiii" diyeceklerdir. çünkü yaptıkları hiçbir dolandırıcılığın karşılığı yok. esnaflardan nefret ediyorum umarım hepsinin yerini zincir markalar alır. saygılar.

    not: bu arada bu uygulama bodrum, dalyan gibi bölgelerde var. çünkü turistler parası 30-40 kat daha değerli diye har vurup harman savurmuyorlar. kapıda mutlaka fiyat soruyorlar. bizim insanımız nedense fiyat sormaya utanıyor. sanki çok zenginler.

  • ukraynalı pavyon çalışanının iş araması

    instagram biosunda "benim sırrım 18 yaşında 30 yaşındaki dayılardan fazla kazanmayı bilmem" falan yazıyordu. şimdi göreceğiz. o yazıyı da silmiş bu arada.

    (bkz: #158296827)

    valla sikerim he bi konsomatrisle empati yapmadığımız kalmıştı. bu yüzden bile laf yiyoruz. gram üzülmedim hatta içimin yağları eridi. korunmaktan bi haber iki gerizekalı bi bok yemiş üstelik bu salaklardan biri 2 ay önce yukarıdaki gibi atar gider yapıyordu. ben "33 yaşında bir dayı" olarak eşşek miyim yıllarca okudum maaşlı çalıştım. bu nasıl ülke lan hakkıyla çalışana vergisini ödeyene, pavyoncusu gelir fırça atar, fenomen kara aklamacısı gelir fırça atar, onlyfansçısı fırça atar bu nedir oğlum ya hakkıyla çalışıp vergimizi ödeyip bi de sizden nasihat mi dinliycez?

  • ankaragücü'ne itibar suikasti yapılması

    --- spoiler ---

    hapçı diyorlar, serseri diyorlar,
    --- spoiler ---

    değiller mi? ankaragücü'nün itibarı mı var da suikast yapılsın.

  • kenan imirzalıoğlu'na benzeyen baklavacı

    baklavaya daha çok benziyor.

  • siz zumba ve valsla oyalanadurun biz buradan devam

    kadın kısmına böyle konuşma hakkını kim verdi ya? vals yapanlar olsa gerek. kadınlara seçme seçilme hakkını verenler. medeni kanunu getirenler.

    valscılar olmasa işin zordu ablacım. okuma yazma öğrenemezdin bırak tweet atmayı. keşke herkes inancına uygun ülkede yaşasa. mesela iran'da yaşamak ister mi bu abla? tweet attı diye kırbaçlarlar.

    valla bana kalırsa yobaz, gerici, din tüccarlarıyla bezili bir ülkede cumhuriyet kurmak, hilafeti falan kaldırmak uçak icat etmekten zor.

  • ilk buluşmada evliyim sorun olur mu diyen kadın

    bırak belediyenin yerini evinde demlesen çayın bardağı 1 tl'ye gelmez akaminko sen kimi yiyorsun.

    edit: arkadaşlar halkalıda gerçekten çay 1 tl'ymiş. inşallah çaydır.

  • ali sabancı ve vuslat sabancı'nın kaza geçirmesi

    ya kusura bakmayın da çok şeyimde olmayan kaza. yani zodyak botla gezen biriyle empati yapamadım şu an. aynı sorun titanik batığına dalıp ölen ekipte de olmuştu. zengin ölümleri beni çok etkilemiyor.

    edit: zenginlerin kaza geçirmesine sevinmiyorum oğlum yazılanı okuyamıyor musunuz? umrumda değil diyorum.

    edit2: ya siz hem zengin yalakasısınız hem de iki yüzlüsünüz. kardeşim hiç tanımadığın etmediğin birinin kaza geçirmesine mi üzlüyorsun? sen bu kadar empatik bir bireysen nasıl hayatta kalıyorsun? yalandan gelmiş buraya çok üzüldüm bilmem ne yazıyor.

    edit3: bana sabahtan beri küfür kıyamet ve "servet düşmanı" vs diyenlere sesleniyorum. ben servet düşmanı değilim sadece siz samimiyetsizsiniz. ama servet düşmanı olsaydım da şöyle bir şirkete düşman olabilirdim. ama teknik olarak bu şirkete düşmanlık güdersem eylemlerim ve fikirlerim çelişeceği için nötr kalıyorum. çünkü; bu hava yolunu kullanıyorum. mesela ben bu habere de sizin burada sayıp sövdüğünüz kadar yükselmemiştim. neden mi? çünkü; seve seve gidip o havayolundan bilet alacağımı ben almasam bile iş için seyahatlerde kullanacağımı biliyordum. adama derler o zaman madem tepkilisin tepkini ortaya koy boş muhabbet yapma diye. o başlıkta ali sabancı'ya boydan girenler şimdi burada çok üzüldüm falan diyor.

    son edit: çok uzattım ama son editimi yapıyorum. "umrunda değilse neden yazıyorsun" diyip durmayın. hepinize toplu cevap vereyim. sanane yaprağım keyfim öyle istiyor ben diyor muyum niye şunu şöyle yapıyorsunuz diye. keyfim fikrimi beyan etmek istemiş size mi sorucam?

    şu kazaya üzülüp kahrolan falan tipler lütfen beni engellesin de bir daha herhangi bir temas içine yanlışlıkla da olsa girmeyelim.

  • 11 eylül 2022 vadistanbul'da silahlı çatışma

    twitter'a düşmese iyiymiş şimdi gereksiz yere yargıyı meşgul edecek kavgadır. işin yoksa göstermelik 2-3 kişiyi topla yalandan savcıya götür o nöbetçi mahkemeye sevk etsin vs. ne için 2 gün yalandan içeri girip çıkmak için.

  • +90'ın vücut kılı tabusu videosu

    isteyen alır isteyen almaz. kimse kimsenin kafasına silah dayayıp kıllarını al demiyor zaten. ama sizin amacınız “ben kılımı almasam da benden rahatsız olmayacaksınız” dayatması. kardeşim senin nasıl bedenin hakkında özgürlüğün varsa benim de beğenip beğenmeme tercih edip etmeme özgürlüğüm var. gerçekten faşizan bir tavır.

    ayrıca ablacım o nasıl koltuk altı kılı amk ya. kadınlıkla alakası yok bunu erkekte de görsem midem bulanır.

  • nusret'in şovunu engelleyen dağ ayısı

    senin ananın bacının ağzına 1 metre bıçakla et soksalar hoşuna gider mi?*doğru davranan adamdır.

  • fuckbuddy'liğin en uygun ilişki türü olması

    enteynin başına “benim için” gelse hiçbir yanlış yok ancak öznel mevzuları genellemeye bayılıyorsunuz.

    katılmadığım önermedir.

  • chp'li vekilin oğlunun erkek kankasıyla yatması

    oooo aktrol tayfa full kadro burada mesai çok erken başlamış. şimdi ben size aradaki farkı anlatayım ama sizin gibi saksofonculara kar etmez yine de açıklayım. chp sizin gibi ağzından lgbt sapkınlıktır, alkol alan sürtükler vs gibi ağzından allah kitap düşürmeyen bir parti olmadığı için kimin kimle yattığının da bence çok önemi yok. zira ahlak bekçiliği yapmıyorlar.

    sonra bir bakıyorsun kanalında sabah akşam ahlak bekçiliği yapılan, ağzından din iman düşmeyen adamların, vakumlu süpürge gibi yalayıp yuttuğu videolar çıkıyor. neyse seçimlere 1 sene var daha bakalım kimlerin videolarını göreceğiz ama gerçekten bu troller kaç para alıyor merak ediyorum. düşünsene sabah işe gidiyorsun amirin arıyor ve bugünkü görevinin saksocu lgbt sevdalısı bir ceoyu savunmak olduğunu öğreniyorsun. yok mu lan delikanlı aranızda sikerim böyle işi diyen.

    gerçekten yukarıda dediğim gibi isteyen istediğiyle yatabilir bunda hiç sorun yok herkesin kendi hayatı. ama yıllarca fetöcü kankalarının servis ettiği kasetlerle keyiflenen adamların şimdi saksolu kasetleri piyasaya düşünce keyifli oluyor. eee etme bulma dünyası at yarrakları.

    edit: bu arada haberde "oğlunun arkadaşı" diyor. oğlunun arkadaşının erkek olduğu ve bu ilişkinin homoseksüel bir ilişki olduğunu kendi seks hayatınızdan yola çıkarak yorumladınız sanırım troller? kaldı ki oğlunun erkek arkadaşı da olabilir isteyen istediğini yapar. he diyorsan ki erkek erkeğe yapmasınlar benim de içim çekiyor. o zaman sen de demoratik hassasiyeti olan bir partiye oy ver sen de kıyıda köşede sakso çekmek zorunda kalma aslanım.

    mod arkadaşlar başlığı düzeltirse sevinirim.

  • 15 haziran 2022 fed toplantısı

    şu hale bak abd’dekiler bu kadar takip etmiyordur fed toplantısını. gençliğimiz sikildi.