hakkak5
profili

  • babam öldü yakışıklı 1.80 olanlar yardıma gelsin

    bunların bundan sonraki hayatlarında toplumdan tamamen dışlanması, “sosyal ölüm” yaşaması gerekiyor. kimse ciddiye almayacak, kimse iş vermeyecek, gören sırtını dönecek, iki kelam sohbet edecek adam bulamaz hale gelecek. başka türlü iflah olmazlar.

  • z kuşağının rakı kültüründen tiksiniyor olması

    bir y kuşağı olarak esas ben tiksiniyorum. rakı kültürü mü kaldı allah aşkına! babamın, dedemin meyhane fotoğraflarına bakıyorum herkes takım elbise giyinmiş, usturuplu şekilde yemeğini yiyip rakısını içip sohbetini ediyor. taşkınlık yok, azgınlık yok, kimseye salça olmak yok, içip içip kusmak gibi rezillikler yok, herkes nerede duracağını biliyor, limitini biliyor insanlar. öz saygısı var insanların, kendini rezil etmeme, başkalarına rahatsızlık vermeme ahlakı var.

    şimdi öyle mi?

    yeni nesil meyhane diye bir sıçmık türettiler. pavyon bile daha nezih kalır yanında! ellerde rakı bardakları havalarda hayvan gibi böğürmeler, ona buna askıntı olmalar, için içip anırmalar, pezevenk gibi yaka bağır açık giyim tarzları...

    rakı kültürü mü kaldı ki sevilsin! her şeyin içine sıçıldığı gibi para uğruna bunun da içine sıçıldı. elimde güç ve kudret olsa da alayını yerle bir etsem.

  • sevgilinin geçmişini kurcalamak

    kurcalanır arkadaşlar bal gibi kurcalanır. eğer ki ciddi düşündüğünüz biriyse ne oldu ne bitti neden oldu öğrenmek en doğal hakkınız. bakın yargılamak demiyorum öğrenmek hakkınız. öğreneceksiniz ki icabında en baştan size uymuyorsa yolları ayırabilin. tabi ki onun da sizinkini öğrenmek en doğal hakkı.

    çok fazla erkekle birlikte olmuş bir kadından iyi bir partner, iyi bir eş olmaz, hele hele bu ilişkilerin detaylarını bilmiyorken hiç olmaz. bu düşünce erkeğe kodlanmış bir evrimsel içgüdüdür. size "kadının geçmişi önemli değil, onu her şekilde kabul etmelisiniz" diyenler sizin beyninizi yıkamaya çalışanlardır. binlerce senelik evrimsel erkeklik içgüdünüze karşı gelemezsiniz, geldiğinizi zannedersiniz ancak içten içe kendinizi çürütürsünüz ve bir yerde patlarsınız.

    karar sizin.

  • ispanya'nın sığınmacıları kurşuna dizmesi

    sınır namustur. korumazsan elini kolunu sallayan senin ülkene girer.

    kaçak girmeye çalışana önce ihtar çekersin, devam ederse havaya uyarı ateşi açarsın, yine devam ediyorsa vurur öldürürsün.

    eğer anlatıldığı gibiyse hükümranlık hakkına sahip bir devlet gibi davranmışlar, doğrusunu yapmışlar. burada anormal bir durum yok. anormal olan bizim ülkemizin durumudur.

  • rot balans ayarı ile bel fıtığını tedavi etmek

    o ne öyle istiklal mahkemeleri gibi?