sezilmis kisi7
profili

  • öğretmene saygısızlık yapan gençler

    sınıfta kalma korkuları yok, şikayet edilse ilçe eğitim müdürlüğünden 1 ay yazı gelmesini bekleyecekler (hoş yazıda ceza olarak ayakta beklesin bile diyebilirler). anne babaları geri zekalı olursa böyle çocuklar çıkması çok normal. şimdi neden aşırı sinirlendiğimizde anneye babaya küfür ediliyor anlıyorum. "bu yaratığı eğitememiş sokağa sıçmışsınız geçerken basmasak da kokusu geliyor burnumuza"

  • güzel kadın fakir erkeğe aşık olur mu

    olur ama evlenmez:)

  • gözaltına alınırken adamı tekte bayıltan timsah

    fuhuş baskınında yakalamış gibi bağlamışlar timsahı amk

  • ruh eşini bulamamak

    dolu tarafından bakın. eşsiz bir ruha sahip olduğunuzu gösterir

  • sigara içen ama bağımlı olmayan insan

    bu tam olarak benim. 6 yıldır sigara içiyorum. dışarıdaysam yarım paket sigara içerim. evdeysem günde 1-2 adet. 1 hafta hiç içmediğim de oluyor. aklıma gelmiyor çünkü. kokusundan da tiksiniyorum ayrıca. yemekten sonra çoğu zaman 1 tane yakarım. kahve yaparsam 1 tane yakarım. asla odada içmem. 6 yıl boyunca asla günde 1 paket sigara içmedim. bu arada içtiklerimin de %20'sini yarısına gelmeden söndürmüşümdür. benimkisi tamamen keyif pezevenkliği. bırakmayı da düşünmüyorum.

  • zafer partisi

    tanrıya binlerce kez şükürler olsun ki karakterimi ve onurumu bir partinin köpeği olmak için hiçbir zaman ayaklar altına almadım. yarın babam parti kursun, iktidara gelsin ilk yanlışında suratına vururum. gerekirse karşısında dururum. yıllardır kendime chp’li diyorum. akp’ye olan nefretim o kadar büyüdü ki, siyaset işlerine televizyonda denk gelen ben içimdeki bu nefreti bulunduğum her masada, her arkadaş ortamında, her sosyal medyada dökme ihtiyacı duydum.

    her seçim heyecanlandım gidecekler diye. her chp-hdp ile ilgili haberi manipülasyon diyip geçiştirdim. chp’nin içindeki çürük elmalara bir türlü gereken yapılmadı, yine de başımızdan bu belayı kovmak gerek diye sineye çektim.

    lakin görüyorum ki akp gidecek yerine modern akp mi gelecek? abi sizin deva partisi ile gelecek partisi ile ne işiniz var? seçimlere az kalmışken neden sürekli bir parti yetkiliniz demirtaş, hdp güzellemesi yapıyor?

    ulan ülkede karımız kızımız taciz ediliyor, 21. yüzyılda taşla öldürülmeye çalışılıyor nereye gitse suç oranları tavan yapan afganlar yüzünden. neden geldikleri bile açıklanamadı iran sınırından otobüsle türkiyede indirilen bu insanların. siz de göndereceğiz isterlerse diyorsunuz. entegrasyon falan diyorsunuz. abi benden bu kadar. sürekli troll ilan edilmekten de bıktım. ben ağzı ayrı burnu ayrı oynayan siyasetçilere oy vermeyeceğim.

  • sakalsız erkekler istiyoruz

    aynısını acemi birliğinde komutanım söylemişti