termik adam3
profili

  • ogretmenler.cift adlı instagram sayfası kepazeliği

    şimdi bu sayfanın tinder vb. date uygulamalarından ne farkı var. nesi rezalet nesi kepazelik.
    kendi despot kafanızla bir kalıba soktuğunuz insanları yine kendi değer yargılarınızla yargılamaktan vazgeçin ammınakoduklarım.

  • türkiye'den gitmek isteyip gitmeyenlerin sebebi

    gitmelerinin değil gidememelerinin sebebi.

    oluşan ekonomik durum ve türk insanının kafasının sadece illegale çalışmasından ötürü pasaportumuzun sadece bir kağıt parçasından hallice olmasına sebep oldu. bir çok ülke ikili anlaşmalar olmasına rağmen (eğitim,ticaret kolaylığı vs.) ülkelerine ciddi ciddi türk almak istemiyor gibi bir hal takınırcasına vizeleri reddediyor. burada bana kızanlar olacaktır ama maalesef öyle. e-vize ile çok rahat seyahat edilebilen meksika'ya neredeyse türklerin girişi yasaklandı. adamlar pasaportu görünce oo hoşgeldin burdan abd sınırına ordan da abd'ye geçeceksin değil mi deyip deport ediyor. kanada hakeza öyle, elin pakistanlısı, hintlisi, afrikalısı çok rahat eğitim vizesi alabiliyorken türkler alamıyor. neden? çünkü adam dil okuluna gidiyor dönmüyor, yüksek lisansa gidiyor kaçak yaşıyor dönmüyor.

  • 3 şubat 2022 rte'nin aihm açıklaması

    kimse de demiyor ki şuna amk biz devlet olarak sözleşme imzalayıp aihm’in üst mahkeme olarak yetkisini kendimiz isteyerek kabul etmişiz. aihm de “bizim mahkememiz” dolayısıyla, hatta oraya yargıç da tayin ediyoruz.