gabriel lorca6
profili

  • tekirdağ'da 1 yıldır görev yapan sahte doktor

    sahte diplomayla kamuda çalışan birinden feyz almış olması son derece muhtemel kişi.

  • gelinini şeker dökerek gerdeğe hazırlayan kaynana

    kızın gelin, kadının kayınvalide, olayın gerdek öncesi olduğunu götünden uyduran suserin açtığı çöp başlık! tüm bu varsayımlar neye dayanıyor? yer ispanya, muhtemelen quinceanera diye adlandırılan 15. yaş kutlaması bu. gerdekmiş yok anasının gözü.

    moderasyon bildiğin çocuk istismarı var, uyuma!

  • 10 mayıs 2022 kılıçdaroğlu'nun yayınladığı video

    şu adamın 15 yıldır verdiği mücadeleyi biz halk olarak 15 gün versek ülke düze çıkmıştı yemin ediyorum. ciğeri beş para etmez zibidiler için ömrünü heba etti adam resmen. ülkede yeterince hain yokmuş gibi parti içindeki hainlerle, döneklerle uğraşıp durdu yıllarca, sırf ideal bir ülkeye kavuşalım diye nelere katlandı. başkası olsa çoktan yetti lan diye siktiri çekip keyfine bakardı ama yılmadı sırf bizim için.

    aptala anlatır gibi kör göze soktuğu orta parmak kıvamındaki videodur.

  • jahrein'in chp göçmen raporu hakkındaki floodu

    160 sayfalık raporun 2 paragrafını okumuş ahmet olan adını kullanamayan mesleksiniz gündem yaratma çabası. burada yazanlar okudu mu? hayır elbette. izlemediği filmin fragmanıyla atilla dorsay takılanların yurdu burası. hala çıkıp ne yapacağını söylesin o halde diyorlar şaka gibi yemin ediyorum, dün de dahil olmak üzere milyon kez söylediler mal mısınız oğlum siz, evinize gelip yüzünüze söyleyince mi tatmin olacaksınız? kim sanıyorsunuz kendinizi aq!

    chp bu sorunu hukuki, insani ve ahlaki olarak çözecek tek partidir. bir kısmınız faşist yöntemlerle çözüm bekliyor biliyorum ama kafanızın basmadığı bir ülke bir kez o yola girerse ileride nelere gebe olabileceği kısmı. geçici bir süreyle insan hakları askıya alınsın nazi partisi gibi davranılsın istiyorsunuz. yarın bir gün bu eşik aşıldığı ve toplum buna karşı çıkmadığı için başka bir gurup için de geçici askıya alma yapılmaya kalkışıldığında ses çıkartamatacaksınız. yaşamadınız mı bunları yeterince. hak hukuk adalet bir ülkenin tümüne gerek sadece belli bir zümreye değil öğrenin artık bunu.

    chp gerek iktidara gelebilecek gerekse göçmen ve diğer tüm hayati sorunları çözebilecek tek partidir.

  • vladimir putin

    bir çoklarının bağımsız bir ülkeyi, kan dökerek işgal etmesini hatta bununla da yetinmeyip 3. dünya savaşının fitilini ateşlemesini umduğu rusya devlet başkanı. bilgisayar oyunu mu sanıyorsunuz oğlum siz savaşı? orta çağda mı yaşıyorsunuz? insanların ölecek olması hoşunuza mı gidiyor? filim mi sanıyorsunuz yaşananları? ukraynalı masum sivillerin öldürülmesi batıya kafa tutmak mı oluyor şimdi? bunların hiçbiri umurunuzda değilse dahi yanıbaşımızda patlak verecek bir savaşın bize maliyetinden de çekinmiyorsunuz?

  • bir depo benzinin 650 lira'ya dolması

    gece yarısı gelen zamla, 45 litre gibi hiç de büyük bir yakıt deposuna sahip olmayan b segmenti hatchback aracım için resmîleşen durumdur. geçen sene şubat ayında aynı aracın deposu 323,50 liraya doluyordu.
    02 02 2021 benzin litre fiyatı 7,19 lira
    02 02 2021 dolar kuru 7,18
    02 02 2022 benzin litre fiyatı 14,45
    02 02 2022 dolar kuru 13,40
    geçen yıl şubat ayında 6,60 olan mazotun litre fiyatı ise bu gün itibariyle 14.60.
    peki ben alın terimle kazanıp vergisiyle 2 araç verip bedeli ödeyip karşılığında aldığım 1 aracıma, her yıl mtv’sini zorunlu trafik sigortasını, 2 yılda 1 muayene ücretini ödediğim aracıma binmeyeyim. hayatımı minimumda idame ettirebilmek için almak zorunda olduğum temel ihtiyaç ürünlerini tarladan, fabrikan, limandan, halden, depodan nakil etmek zorunda olan işletme de mi binmesin? belediyeler toplu taşıma hizmetinden ettikleri zararı artık kaldıramaz hale mi gelsin? fırına un, markete ekmek taşıyan araçlar da mı çalışmasın? güçlü türkiye için başkanlık sistemi gerek diyenler, durumunun ne kadar zorda olduğunu en yakından bildiğim 30 yıllık çocukluk arkadaşım, annesini kemoterapi için hasteneye götürmek adına arabamı ödünç istediğinde “kanka benzin ışığı yanıyor ama 30 km daha çok rahat gider, sakın benzin alayım deme.” demek zorunda kaldığım zaman ki kadar sıkılıyor mudur acaba? sırça köşklerden insanların neler yaşamak zorunda kaldığı görülmüyor herhalde yoksa hizmet için gelenlerin, istifanın da bir hizmet olduğunu bildiğine hiçbir şüphem yok.