yolun yarisindaki adam6
profili

  • 1 ekim 2022 kayserispor trabzonspor maçı

    kayseri 1-0 öndeyken 30.dakikada şu entry'yi girmiştim.

    ''bakalım hakem kayseri'yi nasıl katledecek ve maçı çevirip trabzonspor'a hediye edecek.

    2 senedir yeryüzünde görülmemiş bir şekilde kollanıyor trabzon. 18 takımın toplu bir şekilde ''yetti artık ulan olimpiyat çocukları'' diyerek açıklama yapmalı.''

    tüm kulüpler organize olup 2 senedir süren bu rezilliğe dur demezse trabzon yine şampiyon yapılacak. herkes boşuna transfer yapıyor, herkes boşuna antrenmana falan çıkıyor.

  • giriş kısmı en iyi filmler

    (bkz: er ryan'ı kurtarmak)

    öyle bir başlıyor ki film, ilk 20 dakika savaşı yaşatıyor size.

  • izmir belediyesi'nin hiçbir şey yapmıyor olması

    doğma büyüme izmirliyim, ne chpliyim ne de akpli. izmir'de öyle bir chp kafası var ki abdullah öcalan'ı aday gösterse yine kazanır, ne yazık ki benim şehrim chp yobazı dolu ve bu yobaz kitlesi akp yobazından bin beter.

    priştina'dan bu yana 20 küsur yıldır bu şehire tek çivi çakmadı belediye. genişletilen metro bile o kadar yavaş ilerliyor ki kaplumbağa hızında. tunç soyer ismindeki hdptapar şahısın tek yaptığı belediyeyi hdplilerle doldurmak oldu.

    hdpli misin? yarın gel belediyede güzel bir işe başla. maalesef izmir bok kokuları içinde hdpliler tarafından yönetilen bir şehir konumunda ve nesiller değişmedikçe bu böyle devam edecek.

  • suriyelilerin halka rastgele ateş açması

    iyi izle akp, iyi izleyin osmanlı ocakları. 16 yaralı vatandaşımızdan siz sorumlusunuz, iyi izleyin.

    suriyelilere su bile veren vatan hainidir benim gözümde.

    edit : başlığı açan kaçmış ve bizleri yanıltmış. oradaki linkte her şey farklı anlatılıyordu. yine de ne değişir? elinde silahla gezen kaç suriyeli görmedik mi?

  • güneş'in 5 milyar yıl sonra dünya'yı yutması

    fizik kuralları gereği olacak olan.

    güneşimiz, 70 yıl ömrü olan bir insanın 35 yaşındaki hâlinde şu an. yaklaşık olarak 4,5 milyar yıl sonra yakıtı bitmeye başlayınca şişmeye başlayacak ve tahmini olarak jüpiter'e kadar olan her şeyi yutacak, yok edecek. sanmayın ki dünyanın 4,5 milyar yıl ömrü var, aslında yaklaşık olarak 1 milyar yıl daha yaşanabilir bir gezegene sâhibiz.

    şimdi şöyle; her yıldızın ışık ve ısı gücüne göre çevresinde oluşturduğu bir yaşam kuşağı var. bir gezegenin kayalık olması, atmosfere sahip olması, yerçekiminin uygun seviyede olması yaşam için yetmiyor. kendi yıldızından ne eksik ne de fazla ısı ve ışık alması gerekiyor ki bu da o yıldızın yaşam kuşağında olup olmamasıyla ilgili.

    dünya yaşam kuşağının tam ortasında ama kütleçekim kuvveti hasebiyle 1 milyar yıl kadar sonra yaşam kuşağından ayrılıp güneşe yaklaşmasını sürdürecek. bu da daha fazla ışık ve ısı alması demek. böylece yaşanmaz bir gezegene dönüşecek. meselâ venüs gezegeni yaşam kuşağını terk etmek üzere, mars ise yaşam kuşağına girmiş durumda.

    biz insanoğlu dünyamızın dengesini bozmazsak ya da dünyaya bir meteor çarpmazsa ve 1 milyar yıl sonrasını görebilirsek kendimize uygun bir gezegen bulup gitmek zorundayız. gidemezsek yerin altında biraz daha yaşayıp kaynakları tuketince açlıktan, susuzluktan yok olup gideriz.

  • barış manço

    ''güzel sevmeyene adam denir mi?'' derken güzeli sevmeyi değil, sevmenin güzelini kastediyor ve bizden bahsediyordu.

    nur içinde yat barış abi.