ganaj pasta4
profili

  • survivor 2022 all-star

    seda'nın oğlu da; story'sinde annesi ile sema teyzesinin kavgasına gönderme yapmış. teyzesine: "haksızsın!" diyor lan! görsel

    booooooo!

    ben bu aileden korktum iyice!

    evlerden ırak yarabbim!!!

  • survivor 2022 all-star

    bu zamana kadar, survivor'da en sevdiğim karşılaşmalardan biri: "nagihan - sema" yarışlarıydı.

    ama artık değil. kesinlikle değil. çünkü önceliklerim tamamen değişti. şimdi en çok beklediğim karşılaşmaların başında: "nagihan - seda" yarışları geliyor.

    sırf şu anda ciddi bir sakatlık yaşıyor diye, "bunu yenersem ancak şimdi yenip, gövde gösterisi yaparım" diye düşünüp özellikle böyle bir zamanda ısrarla ve kötü niyetle nagihan'ı seçen evil ötesi seda'yı; nagihan'ın her seferinde o parkura biraz daha derinden gömmesini izlemek için ölüyorum.

    sanki, "kötülüğü" bu kadın icat etmiş gibi aq!

    ve iddia ediyorum, yarın: "seda ocak; survivor'dan elensin mi?" sorusuyla, türkiye'de referandum yapılsa; sonuç % 99,9 ile "evet" çıkacaktır.

    % 0,001 için tam liste:

    ailesi
    eşi
    ve
    murat özarı

  • survivor 2022 all-star

    seda adında; hırstan gözleri kör olmuş bir adet canlı barındıran dizi film.

    yanına da 3 tane külkedisinin üvey kız kardeşlerini almış: (bkz: sude), (bkz: yağmur), (bkz: berna)

    bana bir gün evrim'i savunacağımı söyleseler bir tarafımla gülerdim. ulan evrim'in %100 haklı olduğu bir olay gördü bu gözler. yasin'in haklılığını saymıyorum bile. seda; oradakilerin: "abla" demesiyle, resmen "ağa" olmuş. kendisini gönüllüler takımının efendisi sanıyor.

    dışarıdan ne kadar iğrenç göründüğünün farkında bile değil. kadın her allah'ın günü twitter'da; tt oluyor ve tweetlerin neredeyse % 99'u seda'ya nefret, tepki ve eleştiri ile dolu. yandaki benchten de ikizi yetişiyor. marifetmiş gibi yasin'i kast ederek: "yalnız seda; evrim değil! yırtar seni! " diyor. yuh!!!

    emrine amade olmayan ve kendi fikrini, talebini söyleyen, ona hizmet etmediği için çıkarlarını rahatsız eden kim varsa (nisa, evrim, yasin) diğer 3 yaveri ile birlikte onlara mobbing uyguluyorlar. nisa bir gün: "kral çıplak!" dedi. resmen kızın ağzına sıçtılar. son oyunda evrim'e yapılan şey ise zaten mobbingin allah'ıydı.

    her şeyi geçtim, kadın kendi hırsları üzerinden yarışmasına rağmen; külliyen yalan söyleyip, aklı sıra algı yapmaya çalışıyor. evrim'e: "bir gün bile kendimi düşünmedim, hep takımın iyiliğini düşündüm!" diyor kadın ya resmen! yuh! çüş! kimi kandırıyorsun sen yavrum? allah senin ve yaverlerinin şerrinden tüm insanları korusun!

    ilk oyununda gizem'i alamadı diye dağıttı ortalığı. sonra ünlülerde bu gece en kötü oyunu oynayıp 2 kez kaybeden elif'i seçip, bu defa da ona yenildi. bunun hırsını da, sırasıyla evrim, nisa ve yasin'in üstünden geçerek çıkardı. aşağılayarak muamele ettiği kim varsa, potada onlara kaybedecek olan bir kadının havalarına bak!

    kendi ailesi ve murat özarı dışında kimden sms alacağı gerçekten ciddi merak konusu!

    tez zamanda elenmen dileğiyle.

    edit: imla

  • survivor 2022 all-star

    turabi; 2015 yılındaki all-star'da, yiğit için konseyde: "it olma!" dedi.

    izleyicilerden gelen eleştiriler üzerine acun ılıcalı: "turabi orada yiğit'e 'it' demedi, 'it olma!' dedi" diye açıklama yaptı.

    ama bahçe onun, top onun olunca batuhan'a: "adam ol lafı ortamı gerer, kavga sebebi olur, sen bir de hala lafının arkasında duruyorsun!" diyebilir.

    oysa ki: "it olma" > "adam ol"dur.

    "adam ol" bir kavga sebebidir, doğru. ancak: "terbiyesiz ergen" direkt bir hakarettir.

    ek olarak: "adam ol" sözü de durup dururken, can sıkıntısından söylenmemiştir. o bir sonuçtur.

    ortada kasıtlı bir şekilde kavga çıkartma, tahrik etme, aşağılama, yukarıdan bakma vardır ve buna karşılık batuhan da insan olduğu için tahrik olup: "adam ol" da der, daha beterini de söyler.

    batuhan fanı filan değilim. ama berkan'ın yaptıklarından nefret ettim.