convid 2331
profili

  • rakı-balık kadını

    öf en sevmediğim tiptir. genelde kro tipler olur. sigaradan kalınlaşmış sesleri vs ıyy. travesti gibi tavırları. rakı balık kadar abartılmış bir şey yok. rakının kolonya kadar baskın tadı ve kokusu ne balık bırakır ne başka bir yemek. tamamen özentiliktir.

    damak tadı olan insan yemekle mayalı alkol tüketir.

  • chp'nin tamer karadağlı açıklaması

    bunlar da ne yüzsüzmüş be kardeşim daha konuşuyorlar. mevzumuz karadağlı mı canım şimdi? 3 ay önce muhalefet tarihi bir seçim kaybetti hala bir tane hesap veren yok. sik sok boş konulara yorum yapıyorlar.

    yukarda biri de "yazmayın habeş trolü" demiş. iyi başlığı açan trol de en büyük trol kılıçdaroğlu ve yalamaları çıktı valla.

    edit: böyle sik sik konuşacak olan varsa mesaj atmasın. ne yapılacağını meral akşener söyledi siz de hayvan gibi linç ettiniz.

  • zigetvar kuşatması'na gider gibi nişana gitmek

    ya oğlum 2 hafta sonra çekyatın üstünde survivor falan izleyeceksiniz ne bu şov tatava. bi de bayrak kuran falan öyle gelmişler sanki yemin töreni yapacaklar.

    benim anlamadığım ananızı babanızı nasıl ikna ediyorsunuz yahu? bizim pedere böyle bi şey yapacağız desem taşşak geçer benle.

  • mtv oylamasına katılmayan 69 milletvekili

    şurada görülecek haysiyetsizliktir. biz bunlara oy verdik, vergilerimizden maaş alıyorlar. götlerini kaldırıp oylamaya gitmiyorlar. katılım oranına bak %47. ahlaksızlar. katılanlardan biri de evet oyu vermiş.

    bu arada katılmayanlardan birisi de özgür özel. kaynak

    edit: oylamada kabul oyu veren vekil burada abdurrahman tutdere

    edit1: aynen kanka katılsalar ne olacak? (şu da'yı ayırışa bak) gecenin bi yarısı kim kalkıp meclise gidecek oylamaya katılacak falan. e o zaman adamlara demezler mi millet niye sandık başında bekledi? akpnin kazanacağı belliydi meclis oylamasında. bu şerefsizliği savunmayın bari be.

    aritmetik olarak muhalefet zaten az bu bir sürpriz değil o zaman gitmesinler hiç meclise? sonuç nasıl olsa değişmeyecek diyenlerin oktrol olduğuna yemin ediyorum.

    edit2: hem buraya hem özel kutuma "gitseler ne olacak ki?" şeklinde mesajlar alıyorum. oysa ki yazdığım editlerde durumu anlattım. gitseler de bir şey olmaz aritmetik olarak muhalefet geride değil. neyse böyle gerizekalı muhalif seçmen bulsam ben 20 yıl değil 120 yıl iktidar olurum. amk salakları sizi. gitseler ne olacakmış iyi o zaman madem bi şey değişmeyecek seçime falan da girmesinler.

    bu kendine muhalif diyen koyun kitlenin bu badem bıyıklılardan öğrenecek çok şeyi var. adamlar bir kere winner. az çok demediler 39 vekili kaptılar. deva partisine bak neredeyse full kadro gitmiş oy vermiş.

  • hakan fidan'ın ayağa kalkmadan el sıkması

    aynen kanka. sen avrupa'nın herhangi bir ülkesine giderken don rengine kadar belgeleyip bi bavul evrak hazırlayıp binlerce tl vize harcı yatırırsın, isveçli adam sikini taşşağını sallayarak ülkene gelir senin bi ay kazanmak için götünü yırttığın parayı 2 günde yer ülkesine gider. sen de benim dışişleri bakanım nasıl ayar verdi diye burada mastürbasyon yaparsın.

    ülkeye döviz gelsin diye covid zamanı maske takıp "ben aşılıyım" diye aşağılanarak reklam filmi çeken isveçlilerdi sanırım.

  • bekar 35 yaş üstü erkeklerin ruhsal sorunlu olması

    evli 30+ üstü erkeklerin hemen hemen hepsi erkek erkeğe ortamlarda karılarının dedikodusunu yapıyor. devamlı evlilikten şikayet edip çocuk falan yapmama nasihatı veriyorlar. ben de onlara götün yemiyorsa boşan diyorum. "o iş öyle değil" diyor. dünya'da hangi mecburiyet bu kadar sorun yaşadığın bir hayatı sürdürmeni sağlayabilir ki? iradesiz sığır sürüleri sizi. sırf evlenmek için evlenince böyle zırlarsınız işte.

    evlilik karşıtı falan değilim ama kafana göre birini bulmadan evlenmek aşırı saçma geliyor. insanlar sevgiliyken flört ederken falan evlilik motivasyonuyla, ecnebilerin red flag dediği mevzuları görmezden geliyor. sonra da evlenince birbirine "sen çok değiştin" falan diyor. hayır oğlum ya sen mala bağlamıştın. kadınlar yine seçeneği çok olduğu için; daha ideal seçimler yapabiliyor ancak erkekler bildiğin önüne kim çıkmışsa onla evlenmiş.

    ya bi örnek x kişisi mesela, adam evde durmak istemiyor en azından haftada bi kere falan erkek erkeğe çıkmak istiyor ama bu adamın karısı o kadar kıskanç ki bu her dışarı çıktığında burnundan getiriyor. e birader sen evlenene kadar anlamadın mı karının böyle biri olduğunu? bir de hem evleneyim hem de bekar hayatım devam etsin kafasında olan hemcinslerim var onlar bambaşka bir dünya.

  • mikonos'a 5 yolcu gemisinin aynı gün gelmesi

    ne olacaktı? ben hala türkiye'ye gelen gerizekalılara şaşırıyorum. deniz aynı deniz, sahil desen bizim sahillerde para vermeden denize giremezsin. yemek, hizmet, insan kalitesi desen daha ucuza daha kalitelisi yunanistan'da. neden türkiye'ye gelsinler ki?

    edit: bir örnek vereyim; bodrum belediyesinin kendi işlettiği kafede, 3 ay önce bira fiyatı 90 tl, siktiri boktan çiftlik çuprası 350 tlydi. yani bir bira o zamanın kuruyla 4 euro balık ise yaklaşık 15 euro. ikisi de oldukça kalitesiz ürünler. lezzetsiz. bakın dikkatinizi çekeyim bu fiyatlar sezon dışı ve belediyenin işlettiği bir mekandan. şimdi esnafın kendi fiyatlarını düşünün. bu paralara yunanistan dahil herhangi bir doğu avrupa ülkesinde doyarsınız ve aldığınız hizmetten memnun kalırsınız. yediğiniz içtiğiniz şeyler size keyif verir.

    peki bodrum sahillerinin her metrekaresi cafe ve restaurant şezlonglarıyla gasp edilmişken; her yer şantiye haline dönmüşken belediye başkanı ne yapıyor? halk tvye çıkmış zeybek oynuyor. sorunları çok abartmayın falan diyor.

  • çeşme'de tuvalet ücretinin 50 tl olması

    bayılıyorum böyle 1 haftalık tatil için 11 ay köpek gibi çalışan kitleye. harika.

    türkiye gibi tatil yapacak bi ton yer varken bi sike benzemeyen bodrum ve çeşme'ye yığılıp 2 story atayım da cool gözükeyim diye buralara gelenlere müstehak. ben bodrum'a yakın bir yerde yaşıyorum mesela her bayram öncesi acıyorum size. yerli esnaf, yerli sığır turist gelse de bi güzel siksek diye bekliyor. çünkü; yabancı turist sizin kadar kendini siktirmiyor.

    edit: --- spoiler ---

    çözüm olarak gitmeyin/almayın demekle ben malum şahsın göt kılıyım demek aynı şey. ikisi de aynı zeka seviyesinden çıkıyor. ikisi de olayı çözmüş kişiler.
    --- spoiler ---

    çözüm olarak esnafın vicdana gelmesini bekleyelim o zaman. *oğlum adamlar sizin gibi fakirler gelmesin diye kol gibi fiyat tarifesi çekiyor siz kredi çekip onu da satın alıyorsunuz. bu esnaf gelmeyin diye daha ne yapması lazım?

    edit1: gelen bir mesaj aynen şöyle “ o köpek deyip aşagiladigin kitlenin parasini yiyosun nankör köpek!..anani satip para kazaniyosan bisey demem”

    vallahi turizm sektöründen para kazansam çok keyiflenirdim. enayi beyaz yakalı parası yemek iyi gelirdi. mesajı atan arkadaş kendi gelir kaynağını söylemiş ve beni engellemiş. arkadaşlar bana kızmayın o tatile gittiğiniz yerde yüzünüze hoş geldin eşşek falan deseler yine de gidersiniz.

    edit2: herkes tatil önerisi lokasyon soruyor. gökova körfezi var örneğin çökertmeden akyakaya marmarise kadar. türkiye'nin en güzel denizi bu bölgede.

  • akp mv. aracını durduran polislerin ihraç edilmesi

    süleyman soylu'nun dediği gibi oooooooooooooooooooooooooooooh.

    her hak arayışında eylemcilere, gavura vurur gibi vuran polis teşkilatına pek üzülemeyeceğim. özellikle çevik kuvvetler vs amirinden dağıtın emri gelse de saldırsak diye bekliyorlar. "amuha goduğumun vatan hayini " diye dövüp tekmelediğiniz öğrenci, işçi, emekçi gibi değil tabii vekil aracı durdurmak.

  • 13 haziran 2023 kemal kılıçdaroğlu tweet'i

    gemiye ayrı limana ayrı sokayım.

    edit: kusura bakma dede güldük eğlendik artık defol git. yeter hevesini almış olman lazım artık. ebemiz sikildi. seçimden önce aday olma dediğimizde bize söven aktrol ilan eden oktrollerini de al defol git.

  • minareden ali babanın çiftliği okuyan hoca

    bana daha çok bir sistem eleştirisi gibi gelen davranıştır.*

  • 6 şubat 2023 teke tek celal şengör özel bölümü

    şu şekilde ilerleyecek yayındır;
    * türkiye bir deprem kuşağında
    * 2 büyük fay hattı üzerinde
    * kentsel dönüşüm
    * deprem yönetmeliği
    * istanbul depremini tetikler mi?
    * istiklal marşı
    * kapanış

    vallahi ben bir jeoloji mühendisi olarak bıktım şu muhabbetlerden. ama bizim cahiller bıkmadı. arkadaşlar iki üç gün konuşup sonra yolunuza devam edeceksiniz. çözüm basit yıllardır tüm uzmanlar aynı şeyi söylüyor. depreme dayanıksız binaların yenilenmesi ve bunun yıllardır toplanan vergilerle yapılması. sağlam bir deprem yönetmeliği ve denetim. her seferinde kulağınızın üstüne yatıyorsunuz.

    edit: celal hocam milletin cehaletine vurgu yapıyor. bi hafta sonra umrunuzda olmayacak.

  • 4 şubat 2023 gençosman killik tweet'i

    muhalefetken böyle yalıyor iktidar olunca kim bilir nasıl iştahla yalar dediğim insana ait tweet.

    gençosman senin saçını başını silkeleriz oğlum. şu seçimi kaybedelim 20 senenin acısı sen ve aday olmak için önüne gelene aktrol damgası vurduran senin pasif genel başkanından çıkar.

    milletvekilliği kapmak için takla atıyor. siyaset bundan ibaret işte herkes sakalına bakıyor lanet olsun böyle düzene bir tane halkı düşünen adam yok. derhal bu milletvekilli sistemi değişmeli. ücretler asgari ücrete eşitlenmeli böylece kim memleket sevdalısı görelim.

    edit: ağlaya ağlaya özür dileyeceğinden o kadar eminim ki. aslında istediği kendi gibi düşünmeyenleri yok etmek ama toplum tepkisini görünce partisi baskı yapacak ve riyakarca özür dileyecek.

  • sultangazi'deki pavyon muharebesi

    öğrenci solcu falan görünce ölümüne dalan polislerin dişli bir rakip karşısında zorlandığı görüntülerdir.

  • chp başdanışmanının açıklamaları chp'yi bağlamaz

    ya hadi başlığı açan aktrol de açıklamayı yapan da mı aktrol? yakında çıkıp; kemal kılıçdaroğlu'nun fikirleri chp'yi bağlamaz falan da derler. chp'nin fikirleri ne tam olarak?

    söz konusu adam da sokaktan geçen biri değil. genel başkanın danışmanı. yani bal gibi bağlar. ya bizim memlekete demokrasi falan gerçekten anlamsız. biraz gevşeyince hemen göt baş oynamaya başlıyor. başdanışmanın açıklaması chp'yi bağlamıyorsa başdanışmanın o zaman her uzatılan mikrofona konuşmasın. gerçekten muharrem ince'ye hak verdirtiyorsunuz insana ya. atatürk düşmanları chp'de cirit atıyor. atatürk aday olsa chp'nin başına geçemez şu an.

    tanım: saçma bulduğum açıklamadır.

  • ofis temizlikçisi bulmanın imkansıza yakın olması

    o paraya mühendis bulabilirsin. mühendise ofis temizletebilirsin. öyle bir ortam oldu ki hayvan gibi üniversite mezunu var. mavi yaka dediğimiz iş kollarında eleman bulmak zorlaşmaya başladı çünkü çok fazla seçenekleri var. moto kuryelik yapan adam birçok üni mezunundan çok maaş alıyor. ülkede gelir grupları ve dengeleri bozuldu.

    keramet hiçbir zaman okumakta olmadı. nadir bulunan şeyin değeri yüksek olur. eksi net yapan adam bile üniversite okursa 7500 tl'ye mühendis bulursun ama vasıfsız işçi bulamazsın.

    edit: ya bu millet ne kadar okuduğunu anlamaktan aciz. 10 tane "onlar mühendis değil", "onlar vasıfsız mühendis" vs mesajı geldi. biz ne anlatıyoruz burada zaten. odtü, hacettepe mezunu adamı çalıştıramazsın zaten anlattığım şey bi ton apartman ünisi açılıp elini sallayanın mühendis olması.

  • fazıl say'ın ece dağıstan say ile boşanması

    el ele girip çıkıyorsanız neden boşandınız dedirten olaydır. ben bu samimiyetsizliği anlamıyorum ya. bu sadece fularlı insanlarda oluyor sanırım. yani tabii ki işler çirkinleşmemeli ama fazla samimiyetin de anlamı var mı?

    edit: evet kardeşim ben dağ ayısıyım en medeni sizsiniz. hiçbir konuda ayarınız yok ya. uçlarda yaşıyorsunuz. benim bahsettiğim kavga etsinler birbirini yesinler vs değil zaten. böyle bu sözlükte hep idealize fikirlerini belirten arkadaşları keşke sivilde görsek. bana dağ ayısı diyen arkadaşın ilişkilerinin nasıl sonlandığını merak ediyorum.

    biri de "nerede büyüdünüz, kimlerle büyüdünüz" vs. kardeşim kusura bakma ya bizim ailemiz ingiliz kraliyet ailesinden değil. madem boşandınız bi de gidin kutlama yemeği yiyin sonra sevişin bi de üstüne. böyle boşanmayan da ne bileyim. ancak dağ ayısıdır.

  • 22 kasım 2022 levent'te saldırıya uğrayan yazar

    kedi sahibi biri olarak söylüyorum; sokağın ortasına çiğ et dökmekle bu adamların yaptığı hayvanlık bence eşit. çok hayvanseversen, kedileri çok hasta gördüysen alır kucağına götürürsün veterinere ya da belediyeye. sokağa ciğer dökmezsin. bu yaptığınız tamamen vicdani mastürbasyon. ayrıca hayvanın belki sindirimle alakalı sorunu var ciğ et en tehlikeli şeylerden biri.

    t: kendini hayvansever sanan birinin yaşadığı olaydır.

    edit: başlık sahibi arkadaş ilk yazdığında hayvanların hasta gözüktüğünü yazmıştı veteriner muhabbeti buradan çıktı. başlık sahibinin ne kadar güvenilir olduğunu buradan anlayın.

  • insanlı uçakların 40 km yüksekliğe çıkamaması

    --- spoiler ---

    stratosferde yükselmeniz insan solunumuna aykırıdır. kafanıza balyozla vurulup bayıltılmış gibi olursunuz.
    --- spoiler ---

    12.5 km'nin insan solunumuna uygun olduğuna inanan yazar beyanıdır. uçak 12 km'de iken kafanı camdan uzat bi nefes al istersen. *

    edit: sonraki entrylerde biri de "bilimperest" falan diye zırvalamış.inşallah troldür. insan bu kadar cahili görünce keşke dünya düz olsa da enine bunlara girse diye düşünmeden edemiyor.

  • herkes 100 lira versin öğretmene yüzük alalım

    90 doğumluyum sınıf annesi denen sikko şey de bu para toplayıp öğretmene hediye alma saçmalığı da vardı. hala bi sikim ilerleyemediğimizi gösteren öneridir. öğretmene neden yüzük alıyorsunuz amk evlenme mi teklif edeceksiniz?

    öğretmenler alınmasın ama iş ilişkiniz olduğu biri size 100 tl dahi verse artık ona gebe kalırsınız. herkesin yaptığı iş karşılığı aldığı maaş bellidir. beğenirsin beğenmezsin azdır çoktur o ayrı ama kıyakçılığın sonucu ayakçılıktır.

    ayrıca bu sınıf annelerinin çocukları öğretmen tarafından hep kollanır.