temmuz118
profili

  • evde terliksiz gezmeyen tip

    ben,

    yaz, kış fark etmez, mevsime uygun terliğim mutlaka ayağımdadır. evim kirli de değil ayrıca.

  • avukat ve doktorların mesleklerini büyütmesi

    avukatım,

    bununla böbürlenmiyorum. dünyadaki en ağır işlerden biri, hele ki türkiye gibi boktan bir ortadoğu ülkesinde, hukukun olmadığı yerde bu mesleği yapmak, bu boktan düzenin başımıza getirdiği cahil cühela devlet memurları, icra müdür ve memurları, hakimler, savcılar ve bilumum adliye ve kurum çalışanları ile uğraşmak gerçekten berbat bir şey.

    mesela bugün yaşadığım yoğunluk ve stresin maddi bir karşılığı olmadığı gibi, hiçbir kazancın da bu stres ve yoğunluğa değmeyeceğini söyleyebilirim.

    tek dileğim bu ülkeden gitmek ve gittiğim yerde mutfakla ilgili bir eğitim almak. ben her gün kafam boşalsın diye bir saat boş boş duvar seyrediyorum! bittim!

  • mustafa destici

    fox'ta çalar saat programında ilker karagöz'ün hüdapar lideri ile yanyana fotoğraf vermesi, aynı masada olması ve hizbullah terör örgütünü destekleyen bir parti olduğunu sordu,

    destici cevap: hizbullah terör örgütü 25 yıl önce bitmiş, bu nedenle hüdapar la yanyana olmamızda sorun yok, dedi. ilker karagöz'ün ağzı açık kaldı.

    bunlar iflah olmaz. bunlar gerçekten çok tehlikeli bir güruh. çok. ürküyorum. kadın düşmanı yobazlar.

    tanım: bbp genel başkanı

  • istifa edince tazminat alamamak

    istifayı haklı bir nedene dayandırır iseniz pek tabi kıdem tazminatı dahil tüm haklarınızı alabilirsiniz. işveren ödemek istemeyecektir ancak davayla güle oynaya alırsınız. zira çalışanlar iş hayatında yaşadıkları bir çok şeyi olağan sanıyor ancak bir çok haklı fesih nedeni var, mesala;

    -fazla mesai yapıyorsanız ve fazla mesai ücretini almıyorsanız,
    -ücretiniz geç ödeniyor, ya da taksitle ödeniyorsa,
    -zam talebiniz reddedildi ise,
    -yıllık izin talepleriniz reddediliyorsa,
    -hafta tatillerinde çalıştırılıyor ve karşılığında ücret almıyorsanız,
    -ücretiniz az gösterilerek sgk priminiz eksik yatırılıyorsa,

    istifa dilekçesine bunlardan birini yazmanız yeterli, zira yargıtay işçi istifa etmek ile haklı nedenle fesih yapmak arasındaki farkı bilmez, istifa ettiğini beyan etse bile istifasının arkasındaki nedenler araştırılmalı şayet işçinin haklı bir nedeni varsa tüm haklarını alabilir.

  • meral akşener

    az önce partisinin grup toplantısında yapılan saldırı için "recep bey utanmasan mermiye saldırdı diye parti binamızı tutuklayacaksın be" dedi.

    son zamanlarda duyduğum en iyi rte tespiti idi.

    edit imla

  • 14 mayıs 2023 sandığa gitmeyecek seçmenler

    dolaylı yoldan diktatöre oy vereceklerdir.

  • survivor'da deprem haberi

    tv8de yayınlanan survivor isimli yarışmada 06 şubat 2023 kahramanmaraş depremi haberinin yarışmacılara verildiği bölüm yayınlanacakmış bu akşam.

    bu ne aşağılık, ne berbat bir şeydir. bu denli büyük bir acı nasıl olur da reyting malzemesi yapılabilir?

    edit izlemeyin diyen olmuş, bu programı hiçbir zaman seyretmedim yine seyretmeyeceğim,

    (bkz: duygu pornosu)

    --- spoiler ---

    6 şubat'ta kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. binlerce binanın yerle bir olduğu depremde 41 binden fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. survivor 2023 çekimleri için dominik cumhuriyeti'nde olan yarışmacılar, ada konseyinde depremi öğreniyor.

    --- spoiler ---

    kaynak

  • hayatında hiç sushi yememiş insan

    bir anda vizyonsuz ve biraz da kültürsüz , meslek yüksekokulu mezunu, sulu bira içilen yerlerde fıstık yiyen ve la casa de papel izlemeyi kültürel aktivite olarak gören, hobileri arasında film izlemek olan, vasat altı insan tipi olduğum başlıktır.

    yemedim ama vizyonum, kültürüm, maddiyatıml meslek yüksek okulu mezunu olmamla diğer tanımlarla ilgisi yoktu sadece buna zamanım olmadı zaten 2 yıldır dışarda 3 kere yemek yemedim. malum pandemi. özür dilerim sayın bergamotlu tomurcuk cay

    ayrıca aşağıladığın insan tipinin yemediğini hangi veriye dayanarak iddia edersin?

    edit utandıran başlıklar