icaros2
profili

  • öğretmenlerin iş bırakması

    milletin ruhu köle olmuş. aç da açlık sınırı ne olmuş, yoksulluk sınırı ne olmuş bir bak. makarna yemekten beyniniz durmuş. insan utanır. bu kişi insan evladı eğitecek. ona örnek teşkil edecek. ay sonunu getiremiyor, borç içinde. şu tarihten sonra kendisine biraz olsun saygısı ve özgüveni olan öğretmen zaten bırakır bu mesleği belli şartlar sağlanmıyorsa. ayağın altında artık bu meslek. bırakın çoluk çocuk yapsın. anlamıyorum, sana ne büyük bir kötülük yaptı acaba bu öğretmenler? bu nasıl bir kuyruk acısıdır her başlıkta hortluyor be bayağı insan?
    utanmasa asgari ücret bile fazla diyecek adi. o öğretmenlerin tırnağı olamazsın.
    yoksulluk da her müsibet de hakkınız yeminle. çekin.
    9000 falan yok, bir rahatlayın öğretmen düşmanları, hasetiniz sönsün. akşama kadar derse girip üstüne bir de akşam kursuna giden bile o kadar kazanamıyor. kına yakın. sevinin.
    kamyonet süren adamın günlüğü 250 tl. imalathanede çalışanın maaşı olmuş 5000-6000 tl. en vasıfsız, tecrübesiz asgari alıyor. özel okulda çalışan öğretmenlerin ücretlerini merak eden araştırsın. ne gerek var oturduğun yerden laf sok.
    gelmiş, "bu işsizlikte yerleri kolay dolar" diyor. tam da kan emicilerin sevdiği kafa. sen ve bu kafan olduğu sürece dolar.
    bokunda boğulası çok insan var çok. yarın yana döne doktor gibi doktor, öğretmen gibi öğretmen ararsınız da bulamazsınız umarım. bunu yürekten diliyorum, nankörler.

  • 18 kasım 2021 şebinkarahisar atık havuzu patlaması

    bu taife kadar kirleticisi gelmemiştir, gelmeyecektir.
    ömürleri bitmeden canavar gibi emebildikleri kadar emmeye and içmişler.
    tecavüzü gerçek anlamda ya da farklı anlamlarda türlü türlü yaşıyoruz maalesef.