falas2
profili

  • ekrem imamoğlu

    hükümetin şuanki politikası olan hdp=pkk savına fena halde düşülmüş gördüğüm kadarıyla.

    size görmek istemediğiniz ama gözünüzün önünde duran bir şeyi hatırlatayım; hükümetin hdpyi bu kadar şeytanlaştırmasının ne şehitlerle ne de vatanseverlikle bir alakası yok. önümüzdeki seçimlerde muhalefet bloğu anketlere göre hdp dahilinde cumhur ittifakını geçiyor. bu yüzden izlenen politika hdp nazarında bloğu parçalamak en olmadı zayıflatmak üzerine.

    yani hdpyi hedef tahtasına koyup halk olarak kutuplaştırılmak isteniyoruz zira cumhur ittifakının seçim çıkarı bunu gerektiriyor.

    burada çok kolay samimiyet testi yapabilirsiniz.
    hassasiyeti şehitler ve vatan olan bir parti ya da ittifak sırf bi ilçe belediyesi için terörist başının sözünü dinleyin demez, kardeşini devlet televizyonuna çıkartmaz, mektuplarını okutmaz. bir siyasal partiyi terörist örgütle ilişik olmakla suçlamaz, ilişikleri kolluk kuvvetleriyle tespit eder, savcısına havale eder, hakimleri gerekeni yapar.

    unutmayın bugün kutsal sayılanlar dün “kelle” idi, bugün lanet okunanlar dün “sayın” idi.

    oy oyunlarına gelmeyin, bütünleştirici dili benimseyin. hepimiz türkiye için asıl beka sorunu nedir biliyoruz, bunu unutmayın.

  • abd'de 2 gazetecinin yayın esnasında vurulması

    büyük yaralanmalarda insanlar bir süre bunu hissetmez. sehpa kenarına serçe parmak çarpıp dakikalarca kıvranan insan, kolu aslan tarafından koparılınca yaldır yaldır koşarak kaçabilir yahut çatışmada vurulan biri bunu çatışma bittikten sonra fark edebilir. canlının hayatta kalma şansını maksimize eden, evrimsel süreçte gelişmiş bir reflekstir. yani diyeceğim o ki yakın mesafeden silahla yaralansanız da kaçabilirsiniz. bu az ilerde ölmeyeceğiniz anlamına gelmez.