zamanin biyerinde9
profili

  • pink floyd'un en iyi şarkısı

    böyle başlık mı olur olum haram başlık.

    sanırım benim için dogs. ama yani böyle diyince yanda tabii ki numb'da var mesela. veya mother veya shine on you crazy diamond falan.

    valla haram başlık. sanırım dogs diyeceğim ama.

  • kemalistlerin arapları kıskandığı gerçeği

    o cümleyi öyle bitirttirmezler adama işte.

    edit: başlığın orijinali "gerçe" şeklinde bitiyordu, düzeltilmiş. gerek yoktu bence ama neyse.

  • yaralı tarafından feci şekilde dövülen doktor

    böyle insanların kimlik bilgileri sisteme girilip neden ömür boyu devletin herhangi bir sağlık kurumundan yardım alması engellenmiyo hala acaba?

  • 7 ocak 2022 jahrein'in savaş cebeci'yi bitirmesi

    bu insanlar bu isimler kim olum ya nerden haberiniz oluyo ben mi bilmiyom bi tek anlamadım ki

    gelen mesajlar üzerine edit: ikisini de google'da arattım, bu jahrein denen adamın tipini görünce tanıdım, sağda solda görünen zıpçıktı bi yutubırdı, diğerini hiç duymamıştım.

    neyse gelelim editin amacına, arkadaşların cahil olmam ve kültürsüz olmam uyarılarıyla araştırdığım bu iki isimle inanılmaz kültürlendim, şu ana kadar okuduğum araştırdığım şeyler, dinlediğim gruplar, izlediğim filmler.. hiçbiri ama hiçbiri bu kadar katkılı olmamıştı bana. bu iki bilgi meşalesi insanı bu kadar geç tanımak büyük acizlik. çok teşekkür ederim kendilerine, hayata bakışım değişti. inanılmaz, inanılmaz.

  • tiktok felsefesini anlayamamış dinozor tip

    tiktok ve felsefe kelimelerini yan yana göreceğim asla aklıma gelmezdi. izninizle ben bunu buzdolabına kaldırıyorum, yarın da gülerim.

    tanım: bir tespit hezeyanı.

  • midesinden 83 tane 1 lira çıkan adam

    lan azıcık baharatlı yiyince midem kaynar benim, adam parmağım kadar çiviyi yutmuş, şikayeti "mide ağrısı" mı hahahahs

    bence gizli avenger falan olabilir.

  • gezip tozup 40 yaşına kadar ev sahibi olamamış tip

    (bkz: kompleks kokan başlıklar)

  • ankara'nın en çok sevilen yanı

    bi bitmedi şu "istanbula dönüş yolu abi yeeaa ehahehaehea" diyen geniş ağızlılar. evet abi istanbul bi başka yaaaaa başka yerde yaşayamam abiiiiii.

    yaşama o zaman git kal istanbulda amk ne ağlıyon. biz mutluyuz dışarıdan gelmeyenlerle.

  • iphone 13 pro

    yukarıda "dünyanın hiçbir yerinde asgari ücretli insanlar kullansın diye yapılmış bir cihaz değil, asgari ücretle karşılaştırmak saçmalıktan ibaret" denerek ülkedeki ekonomik psikopatlık normalleştirilmeye çalışılmış.

    viyana mediamarkt'da şu an kendisi (256 gb) 1369 euro, viyana'da en düşük full time ücreti de vergilerden önce 1700 euro, vergilerden sonra 1500 euro civarı. :) diyeceklerim bu kadar :)

    edit 1: bilgide eklemeler yapıldı.

    edit 2: koyduğum gülücüklerden bir kişi çok sevindiğim anlamını falan çıkartmış. bu sevinmek değil kardeşim, insanların durumun vahimliğini görmesine rağmen inkar edip hala bu yönetimi desteklemelerine karşı çaresiz kalmak, ne diyeceğini bilememek, daha nasıl açıklanabilir hala nasıl yapabilirsiniz diye susup kalmak. yazık günah insanlara, ekonomik durumdan olayı alım gücü düştükçe daha az ve daha kalitesiz ürün almaya devam ettikçe "o zaten lüks onu boşver" diyerek uzaklaştırılmamalı ve kandırılmamalı insanlar.