wormy cherry5
profili

  • 23 şubat 2024 twitch'in erişime kapatılması

    42 yaşındayım ben daha devletin bir şeyi kamu yararına yaptığına şahit olmadım.

    ya devlette birilerinin avantası kesilmiştir, ya kalın enseli birisi bir bakandan ricacı olmuştur ya da en saf ihtimalle bir grup gerizekalı bürokrat ne yapacağını bilemeyip yasak koymuştur. yakında anlaşılır.

  • eş ile ayrı yataklarda yatmak

    valla eşim (kadın) bazen öyle horluyor ki, kara tren düdüğü gibi ses çıkarıyor. ilk başta içeri kanepeye gidip yatıyordum. sonra bir baktım, yılın 2/3'ünden fazlasında kanepede yatıyorum. e dedim manyak mıyım kendime bu işkenceyi yapıyorum. gittim ayrı yatakta yatmaya başladım.

    kendisi bu durumdan rahatsız oluyor. “valla git tedavi mi oluyorsun ne yapıyorsan yap, sesi kes o zaman gelirim” dedim. bizim de canımız var.

  • askerde albaya yumruk atmak

    ben de albay (alay komutanı) postası olarak yapanlardanım. size bir olay anlatayım:

    jandarma astsubayın birisi, albayın makam arabası yanından geçerken arabayı fark etmemiş. o sırada da elindeki düdüğün ipini mi ne sallıyormuş. albay makamına dönünce “o düdüklü ipneyi getirin buraya” diye bize emir verdi. astsubayı bulup, 5 dakika sonra karşısına hazır ola geçirdik. 15 dakika boyunca hayatımda duymadığım bir küfür dinletisi şölenine tanık oldum. alay komutanının son cümlesi de “o düdüğü senin götüne sokarım, şimdi siktir git” oldu. astsubay selam verip yanımıza geldiğinde alnından terler akarak “keşke düdüğü soksaydı” dedi.

    bak rütbeli, 10 yıldır muvazzaf adam, albayın arabasını görmedi diye götüne düdük sokmaya razı oldu, sen diyorsun ki yumruk atmak :)

  • 8 eylül 2022 kraliçe ikinci elizabeth'in ölümü

    “benden önce buzdolabı, çamaşır makinesi yoktu” deyip “doğru valla” diye cevap alabilecek tek devlet başkanı da bugün rahmetli oldu.

  • teknofest 2021

    linkedin'e fotoğraflar düştükçe kahkahayı basıyorum. büyükbaşlarla, dolgu malzemesi olsun diye gelenler hariç profiller genelde şöyle:

    1. kartal imam hatip çıkışlı, özel üniversite mezunu ahmed süheyb ve kübra nur'lar.

    2. boun'lu, fetöden dönme, ahmet hoca muhibi muhteris orta kademe.

    3. yeni nesil, rize-trabzon eşrafından referanslı anadolu mühendislik mezunu z kuşağı.

    türkiye'nin ar-ge için elinde kalanların profillerini görmüş olduk.