uygur turku2
profili

  • rezan epözdemir'in cem garipoğlu açıklaması

    iki şey dikkatimi çekti;

    birincisi şu kısım:

    - "kendisi bizi soruşturma savcısı tuba şener‘e yönlendirdi. savcı hanım, nagehan hanımı görünce sarıldı ve gözleri doldu, kendisinin de öğrenciliğinden bu yana bu cinayeti takip ettiğini ve çok üzüldüğünü ifade etti."

    cinayet tarihi 2009. intihar tarihi 2014. yani silivri gibi önemli bir yerdeki savcı mesleğe yeni başlamış tecrübesiz biri. intihar olayının olduğu yerde bu kadar tecrübesiz bir savcının olması ilginç. olaydan ne kadar süre önce oraya atandığını merak ettim doğrusu.

    ikinci ilginç bulduğum kısım şurası

    "konu kamuoyuna mâl olduğu için, cezaevine gider gitmez video ile cesedi kayıt ettiğini, incelemeyi görüntülü olarak yaptığını ifade etti ve bu görüntülere ilişkin fotoğrafları da bize gösterdi. ha keza; adli vakıa olmamasına rağmen, hiç bir intihar olayında yapılmayan bir uygulamayı da yaptıklarını, kafalarda soru işareti kalmaması ve ölenin cem garipoğlu olduğunun ispatı için, ceset üzerinden dna örnekleri alıp, garipoğlu ailesindeki erkek bireylere ait örneklerle, yani ailenin dna örnekleriyle karşılaştırdıklarını, bu konuda adli tıptan rapor aldıklarını ve bu rapora göre de ölenin cem garipoğlu olduğunun kesin bir şekilde tespit edildiğini ifade etti."

    tecrübesiz savcımız kırk yıllık üstatlarına parmak ısırtacak bir performans sergilemiş. olayla ilgili hiç açık nokta bırakmamak için özel bir çaba gösterilmiş.

    yetkililerin aynı özeni ve şeffaflığı, mezarın açılıp yeniden inceleme yapılması konusunda neden göstermediği ise muamma.

  • şenol güneş

    tff 'nin istifayı, şenol güneş'in kovulmayı beklediği bir sürecin aktörüdür kendisi.

    italya:3 - türkiye:0
    galler:2 - türkiye:0
    isviçre:3 - türkiye:1

    şg: kovir misen ağam?
    tff: kovmirem ula!

    türkiye:2- karadağ:2

    şg: ağam kovir misen?
    tff: kovmirem ula!

    hollanda:6 - türkiye:1

    şg: ağam şimdi kovir misen?
    tff: kovmirem ula, kovmireeem!!