nahgalip sahsiyet6
profili

  • vincent aboubakar

    psikolojisini anlama çabaları güdüp yaptığı şeyleri bir kılıfa sokmaya uğraşırdım ama benim maaşım yetmez. o beşiktaş'ta oynayıp daha bu yaşta, profesyonel olgunluğa erişemeyip de 3,2 m euro alabilecek olgunluğa erişebilirken ben bir beşiktaş taraftarı olarak, bileti olsun forması olsun kulübe yeteri kadar katkı vermiş bir birey olarak sabahın körüne alarmı kurdum yine, dokuz altı yollarında bir zincir boğazımda, işe gideceğim, bunu bekliyorum. şöyle özet geçebilirim; benim yılda kazandığım para milyon euro'lara biraz olsun yaklaşabilseydi geçtim degaj yapan kalecinin önüne ayak uzatmayı, orta sahada topsuz alanda rakip oyuncuya kafa atmayı, bir maçta iki gol atmış isem maçtan sonra oturur niye üçüncüyü atamadığımı, bu üçüncüyü atmak için neler yapmam gerektiğini düşünürdüm. gerekirse gece uyumaz psikolojik mesaiye kalar; yine de kendimi o üçüncü gole şartlardım. nerde aldığının karşılığını vermeyen değil de vermek adına bir şey yapmayan bir adam görsem forma rengi gözetmeksizin kafa göz dalasım geliyor. onun yüzünden yatan kuponuma girmiyorum bile. asıl mevzunun yanında benim kaçan 450 lira kürdan resmen.

    hacı, 114 yıllık bir kulübün avrupa tarihi açısından en tepesini görme şansını yakaladığı sezonda takımın en yıldız forvetisin. seni görünce zihninde gomez'i canlandıran, bir wofsburg maçı görüp de gomez'li sahnelerde duygulanınca zihninden seni silmeye çalışan insan olarak sadece artık bir şeylerin farkına varmanı, 5 sene sonra şanlıurfaspor'un forveti olmak yerine real'i barça'yı juve'yi hedeflemeni, mümkünse o ara da şu güzelim kulübe akıl mantık çerçevesinde biraz olsun katkı vermeni istiyorum. ulan enteresan goller atıp aralarda heyecanlandırmasan hiç konuşmayacağım da, sende çok bariz bir şekilde potansiyel var aq. anlayamıyorum.

  • house m.d.'den akılda kalanlar

    (bkz: house's head)
    (bkz: wilson's heart)

  • erkeğin kalktığı koltuğa oturmak zinadır

    yakında bunlardan birisi "tüm kadınlar orospudur ve tüm çocukları sikebiliriz" şeklinde demeç verecek ve geriye konuşacakları bir şey kalmayacak diye endişeleniyorum. şu an ortam bu kadar rahat onlar için.

  • vajina asidinden bira üretmek

    tuborg amber'in piyasaya çıktığı zamana denk gelmesi manidardır.

  • 4 ocak 2015 içki fiyatlarında yapılan %50 indirim

    (bkz: nimetle şaka olmaz)

  • diyanetin jedi ustası yoda'ya savaş açması