kurumsal eksici3
profili

  • 20 ağustos 2021 bahçeşehir migros rezaleti

    ücretsiz otoparkların genelinde araç içerisinde değerli eşya bırakılmamasına dair yazılar bulunur. ayrıca 3 saat migros otoparkında aracınızı bırakmak da ne bileyim nereden baksan beleşçilik kokuyor.

    edit: bol bol yazım yanlışı yapmışım. uyku haliyle entry girmemek gerekiyor.

  • köfteci yusuf

    çalışanlarına dini yönden baskı yaptığını düşündüğüm restoran zinciri.

    farkında mısınız bilmiyorum ama her şubede aynı diyaloglar. kasada ödeme yaptığınızda mutlaka "hayırlı günler, allah bereket versin ve şifa olsun" cümleleri ile karşılaşıyorsunuz. aynı şekilde garsonlardan da bu cümleleri duyuyorsunuz. çalışanların bu cümleleri kendi istekleriyle kurduklarını düşünmüyorum. 1 değil 2 değil tüm şubelerdeki diyaloglar bu şekilde.

    hal böyle olunca yönetimin insanlardan bu tarz diyaloglar kurmalarını istediğini anlıyorsunuz.

    not: din düşmanı değilim. din üzerinden baskı yapılmasına düşmanım.

    edit: "müslüman bir ülkedeyiz bu cümlelerden neden rahatsız oluyorsun?" diye soran ve bundan sonra sormayı düşünecek olanlara net cevap veriyorum;

    müslüman ülke diye bir şey yoktur. müslüman insan vardır ve insanların seçimlerine saygı duymalısın. ben bu tarz cümlelere saygı duyuyorum ancak bu cümleleri bir dayatma uygulayarak kurduran işletmelere saygım yoktur. uyguladığı bu politikayla 1 müşteri kaybetti ancak yüzlerce müşteri kazandığına eminim.

    edit 2: iyi oldu bu entryi yazdığım. şu entry'de bile beni din düşmanı olarak algılayan, küfürler eden ve düşüncelerini dayatmaya çalışan insanları görmemi sağladı. hepsini tek tek engelledim. ekşi sözlük artık daha güzel bir platform benim için.

    düşünen olursa bu kullanıcıların nicklerini excel formatında paylaşabilirim. siz de kurtulabilirsiniz.

    edit 3: içerden bilgi geldi evet işletmenin dayatmasıymış. hadi şimdi sektirerek gidebilirsiniz dünyaya toz pembe bakan insanlar.

  • dolar tekrar 2 lira olsa alınacaklar

    kesinlikle dolar alırdım. neyim var neyim yok dolara çevirip beklerdim.