t0321
profili

  • erdoğan'ın prof. dr. naci görür'e müsvedde demesi

    bu olayda okumamış eğitimsiz insanların, eğitimli insan düşmanlığını siz de çok net görebilidiniz mi? diploma nerede diploma nerede? illa görmene gerek yok. bu tür çıkışlardan da anlayabilirsin. bu şahsın o üniversite turnikelerinden bir kez bile içeri girmediği çok belli.

    ayrıca şunu da söyleyeyim; dünyada eğitimsiz insanların eğitimli insanları yönetebildiği tek ülke türkiye'dir. hiçbir ortadoğu ülkesinde veya diktatörlüklerde, hindistan veya geri kalmış hiçbir latin ülkesinde böyle bir olayla karşılaşamazsınız. ülkeyi yönetmeye talip cumhur ittifakına bir bakın; sanki hepsi sokaktan toplanıp kavgaya götürülen eğitimsiz tipler. hepsi 1,55cm boyunda, ihtiyar, tipsiz, sağlıksız, kindar, kavgacı, yok edici, küfürbaz, faşist vsvs tipler.. millet ittifakı ise bunun tam tersi. okumuş, kaliteli, aydınlık ve güler yüzlü insanların olduğu bir oluşum.

  • merkez banka'mızın rezervi 128.5 milyar dolar oldu

    yalandır. merkez bankası net rezervleri ocak 2023'de -48milyar dolardı. şubat 2023 raporunu bekliyoruz. muhtemelen -55milyar dolar civarı bir rakam çıkabilir.

    bu zat size ne derse desin inanmayın. dünya siyaset tarihininin gelmiş geçmiş en güvenilmez şahsı bu kişidir.

  • 20 €'luk kahve makinasının 1099 tl'ye satılması

    cebinizdeki bozukluklardan 20 adet demir parayla bu kahve makinesini alabildiğinizi düşünün. imkansız değil mi? bu olay hemen hemen tüm dünyada mümkün. sadece türkiye, venezüella ve arjantin gibi iktidar tarafından yağmalanan, hazinesi hırsızlar tarafından soyulan ve batmış 2.dünya devletlerinde imkansızdır. ülkemiz akp iktidarı tarafından o derece fakirleştirilmiş ve batmış halde. ancak içinde olduğumuz için kimse neler olup bittiği anlamıyor olmalı. gerçekleri uçağa binip yurtdışına çıkınca daha net anlıyorsunuz. 84 milyon vatandaşımız, akp iktidarı tarafından resmen uyutuluyor, resmen ağır vergilerle soyuluyor. unutulmamalıdır ki birileri fakirleşiyorsa birileri de mutlaka zenginleşiyordur. bunun adı servet transferidir. rejim, 84 milyonu fakirleştirirken akpli dar oligarklar hızla zenginleşiyor ve servetlerini de yurtdışına kaçırıyorlar. zira yakında kaçacaklar. bu şekilde ülkeyi hızla batırıyorlar. bu büyüklükte bir batışı, fakirleşmeyi geçtim bunun 100'de 1'ini başka herhangi bir ülkede yapsalar o ülkede iktidar sahiplerini hemen hapse atarlar, halk meclisi cb'lığını basar, yetkilileri görevden alır falan. mesela amerika'da avrupa'da insanlar 1 aylık standart seviyedeki maaşlarıyla 2.el binilebilecek türde bir araba alabiliyor. düşünsenize! 1 aylık maaşınızla 2010 model clio, focus, corsa, accent, 208 seviyesinde bir araba alabilmek. bize ne kadar yabancı di mi? ancak sizi temin ederim, 2002 öncesi ecevit döneminde bu ülkede 2 aylık maaşla yine ortalama 10 yaşında bir araba alınabiliyordu. ancak şuan imkansız. artık sadece aracın lastiklerini almak için 2 maaş vermek gerek. yine dış ülkelerde insanlar maaşlarının 3'te 1'i ile iphone 13-14 alabiliyor veya maaşlarının yine küçük bir kısmıyla son sistem bir laptop, tablet, akıllı saat, ekran kartı vs alabiliyor. türkiye'de 1 araba alabilmek için ömür boyu kredi ödemeniz, hayatınızı bankaya ipotek ettirmeniz gerekir. ev almayı zaten geçtim artık, iyice imkansızlaştı. aynı durum yeni çıkan elektronik ürünler yani cep telefonları, laptoplar, tabletler vs için de geçerli. artık halkın bu ürünlere de ulaşma şansı gitgide azalıyor. çok değil daha 2-3 yıl önce, recep tayyip erdoğan adlı şahsın ısrarla istediği ve ülkeyi uçuşa geçireceğini söylediği başkanlık sistemine geçilmeden hemen önce çin malı ( huawei, xiaomi vs )ürünlerin yüzüne kimse bakmazdı. bunları çin malı deyip almazdık. akp sayesinde bugün ülke öylesine fakirleşti ki çin malı bu ürünler bile insanlara lüks gelmeye başladı.

    maalesef akp rejimi bu ülkeyi %300 gibi bir oranda fakirleştirdi ve alım gücünü düşürdü arkadaşlar. resmen ülkemizi ve emeğimizi dış güçlere, euro-dolar kazananlara yağmalatıyorlar. hala %30 oy alacağı söylenen akp iktidarı ve lideri recep tayyip erdoğan yapıyor bunu. artık hemen hemen hiç bir şeye ulaşamama sebebiniz bu parti ve bu şahıstır.

    ek : gelen mesajlar üzerine; evet demir para olarak 2 euro mevcut. yani 10 tane demir para olarak da düşünebiliriz.

  • 20 ocak 2023 türkiye geneli yağmur duası

    ventusky adlı websitesine girdiğinizde size önümüzdeki 10 günün saat saat hava durumu, bulut örtüsü, yağmur kar yağan bölgeler, kar örtüsü, rüzgar yönü, gelgitler gibi meteorolojiye dair tüm bilgileri hatasız veriyor. mesela bugün ventusky'a bakarsanız önümüzdeki hafta salıdan itibaren şiddetli yağış ve kara kışın geleceğini görürsünüz. bütün ülkede kar yağışı başlıyor.

    meteorolojiden yağış geleceği bilgisini aldıktan sonra yağmur duasına çıkmak tam da islam tüccarı sahtekarlara has bir özellik değil mi sizce de? bilgisiz, cahil kesimi dinle uyutmak için 40 takla atıyorlar. güya dua ettiler, bugünle birlikte haftaya bol yağış geliyor. dua olmasa olmayacakmış gibi.

  • afganistan'da kız öğrencilerin kırbaçlanması

    islam coğrafyası kadınlar, çocuklar, hayvanlar ve ağaçlar için cehennemdir. ülkemizi ve milletimizi bu çağdışı yaratıklardan kurtaran ve egemenliği saray oligarşisinden alıp millete veren mustafa kemal atatürk'ü saygı ve sevgiyle anıyorum. ülkenin %70'i olarak, cumhuriyetimizin 100.yılında emanetine canımız pahasına sahip çıkacağımıza da şahsım adına söz veriyorum.

    ek : hiç politik doğruculuk yapamam. düşündüğünü söyleyen birisiyim. islam erkek egemen bir inanıştır ve hayatı kendileri hariç herkese cehenneme çevirirler. erkekler ise dünyada cenneti yaşarlar. 6 yaşında kızların gelin olarak verildiği sapkın bir zihniyetin ülkemizde egemen olmasına izin veremeyiz. bu lanet son bulmalı, önü kesilmeli. bunun için de önümüzde sadece 1 tane demokratik hakkımız kaldı. 2023 genel seçimleri. bu seçimlerde gerekirse can vereceğiz ama ülkenin %70'i olarak bu tarikat lanetini sandığa gömeceğiz. özgürlüğümüzü, haklarımızı, demokrasimizi kimse elimizden alamaz. unutmayın; biz %70'iz. onlar sadece %30, belki %25-20!! yönetim ellerinde olabilir ama biz daha kalabalığız. ve bu uğurda herşeyi yapmaya da hazır olmalıyız.

    (bkz: tarikat ve cemaatler kapatılsın)

  • eskişehir'de durduk yere bıçaklanan adam

    hakim olacak alçak cevap ver ; bu suçlu şahsı anayasanın hangi maddesine dayandırarak serbest bıraktın? yoksa mağdur kişi ölmediği için, yani suçlu kişi bıçağı tam saplayamadığı için mi bu katil ruhlu caniyi serbest bırtaktın? hakim olacak şerefsiz, bu suçlu şahsa "evladım sen bıçağı tam saplayamamışsın, hadi şimdi seni serbest bırtaktım. daha dikkatli ol ve bıçağı doğru düzgün sapla" mı demek istiyorsun? seninle hesaplaşacağız.

    dünyada bu tür hukuk garabetlerinin yaşandığı tek ülke türkiye'dir. afrika kabile devletlerinde, ortadoğu despotizmlerinde ve diktatörlüklerde bile böyle şeylerle karşılaşmazsınız. dünyanın her yerinde suçlu suçludur ve hapse atılır. sadece türkiye'de suçlular akp ve mhpliyse serbest bırakılıyor. yaşanan bu hukuk garabetlerinin tek sebebi, sokaktan topladığı lise mezunlarına sahte diploma çıkarttırıp veya bir şekilde o kişileri diploma sahibi yapıp, hiç bir hukuk eğitimleri olmamasına rağmen onları savcı ve hakim yapan lanet akp iktidarlarıdır.

    hayatında hiç hukuk kitabı veya hiç anayasa okumamış akplileri hakim ve savcı yapıyorlar.

  • karısının tartıştığı kadını gözaltına alan polis

    hemen yarın sabah tüm ekip arkadaşlarıyla birlikte memuriyetten atılması ve yaptıklarından dolayı tutuklanması gereken polistir. muhtemelen bu polis görünümlü düşük iq'lu şahıs her türlü suçu işliyordur. derhal gereğini yapın.

  • türklerin kendi ülkesinde tatil yapamaması

    sadece tatil değil. 20 yıllık akp iktidarı sonrası bu ülke insanının elinden birçok şey alındı. hayatımıza en çok dokunanları söyleyeyim.

    1.önemli konu; akp iktidarı ile sağlıklı gıda ürünlerine erişim hakkımız elimizden alındı. akp öncesi bu ülkede tarım ürünleri, süt ve süt ürünleri, et tavuk, yumurta ve benzeri tüm gıda ürünleri organikti. akp geldikten sonra cargill yasası ile birlikte gdo'lu, kanserojen gıdaların tüketilmesini sağladı. palm yağı, mısır şurubu gibi insan sağlığına zararlı ürünler ecevit döneminde yasaklanmıştı. akp suç örgütü hepsini serbest bıraktı. bugün çocuk yaşta kalp krizi ile ölümler görülmeye başlandı.

    2.önemli konu; bu ülkede akp öncesi basın özgürlüğü ve bireylerin konuşma, fikrini beyan etme özgürlüğü vardı. akp öncesi bu ülkede gerçek gazeteciler vardı ve hepsi özgürce yazardı. akp türkiye'de basın özgürlüğünü yerle bir etmiştir. halkın da korkmadan fikrini söyleyebilme özgürlüğü elinden alınmıştır.

    3. önemli konu; yargı bağımsızlığıdır. akp öncesi yargı kesinlikle siyasallaşmamıştı ve bağımsızdı. bir katilin, hırsızın salıverilmesi asla mümkün değildi. akp iktidarında dua okuyan seri katiller bile salıveriliyor. öğrenci yurdunda çocuklara istismarda bulunanlar serbest kalıyor. hırsız yandaşlar devletten ihale alıyor. ülke akp suç örgütünün elinde mahvolmak üzere.

    4.önemli konu; akp sayesinde artık ev/araba sahibi olabilmek imkansız hale gelmiştir. akp öncesi ise bu mümkündü, kolaydı. kendimden örnek vereyim; ilk arabam 1997 yılında aldığım 7 yaşında bir honda civic idi. araba sıfır gibiydi ve sadece 4 aylık maaşımla o arabayı alabilmiştim. bugün aynı ayarda bir arabayı alabilmek için ortalama 50aylık maaşımı vermeliyim. yine akp öncesi bir tanıdığım emekli ikramiyesiyle istanbulda güzel bir ilçede bir ev alabilmişti. bugün dar ve ortagelirli bir kişinin istanbulda ev alabilmesi artık imkansızdır. en kötü evler 1,5 milyondan başlıyor. muhtemelen ülkede üretilen tüm evleri iktidarı devredene kadar araplara satacaklar.

    5.önemli konu tatil.. dar ve orta gelirlilerin bu ülkede tatil yapabilmesi artık çok zor. tatili bırakın, insanlar artık arabalarına atlayıp memleketlerine bile gidemiyor. benzin 23tl, iett otobüsü tek biniş 5tl, şehirlerarası otobüs biletleri 500tl. insanlar artık semtlerinden bile dışarı çıkamıyor. akp suç örgütü halkın seyahat etme özgürlüğünü bile elinden almıştır.

    6.önemli konu; elektronik ürünlere erişim. akp iktidarının ekonomiyi ve türk lirasını batırması sebebiyle bugün en temel elektronik ürünler bile artık ulaşılamaz halde. eli yüzü düzgün bir laptop 15bin tl'den, doğru düzgün bir cep telefonu 8bin tl'den başlıyor. yazıcı için 1 top kağıt 250tl olmuş.

    7.önemli konu kiralık ev bulmak. akp iktidarı sayesinde artık piyasada kiralık ev yok. nedeni basit; ev sahibinin kiraya %25'ten fazla zam yapamaması ve kontrolsüz, düzensiz mülteci alımı. şuan hiçbir ev sahibi evini kiraya vermiyor. herkes evini satıyor. ev sahipleri mevcut kiracılardan kurtulmayı deniyor. kiracılar en fazla 5 yıl dayanabilir. ardından muhtemelen yükselen kiraları karşılayamayacakları için ya şehri terkedecekler ya da çok büyük sosyal patlamalar yaşanacak. ayrıca üniversite öğrencilerinin bu pahalılıkta ev tutması da artık imkansız. yurtlara mecbur kalıp, cehennem gibi tarikatların kucağına düşecekler.

    8.önemli konu; sınır güvenliğidir. hudut namustur. akp denen lanet hain suç örgütü bu ülkenin namusunu şerefini iki paralık ediyor. akp suç örgütü henüz suriye'de herşey normalken türkiye - suriye sınırındaki mayınları israilli bir firmaya temizletti. bugün anlıyoruz ki o sınırları suriye'yi dağıtıp mültecileri türkiye'ye almak için temizletmiş alçaklar. aynı durum iran sınırı için de geçerli. 1 yıl önce iran sınırında yer alan ve bizleri mülteci akınından koruyan mayınlar akp hükümeti tarafından temizletildi. bugün anlıyoruz ki afgan ve pakistanlı mülteciler rahatlıkla türkiye'ye giriş yapabilsin diye mayınlar temizletişmiş.

    ve daha niceleri. saymakla bitmez. amerika ve ingiliz destekli akp suç örgütü, bu milletin elinden sırayla herşeyi alıyor, çalıyor. akp suç örgütü ülkeyi bitirmiştir. tıpkı ingiliz ajanı abdülhamit'in osmanlıyı bitirmesi gibi.. resmen ülkeyi işgale hazırlıyorlar. tek yol akp ve erdoğan adlı şahsı demokratik yöntemlerle yani sandık yoluyla göndermektir. aksi halde gelecek karanlık ve herşey çok daha kötüye gidecek. yeniden demokrasi, yeniden parlamenter sistem şarttır. egemenlik bir aileden alınıp tekrar halka geri verilmelidir.

  • 12 nisan 2022 fikri sağlar'ın sığınmacı tweet'i

    kes lan palavrayı fikri. göçmen kabulünde dünya lideriyiz. öyle böyle değil, en yakın rakibimiz lübnan'ı ikiye katlamışız. 8,5 milyon sığınmacı mı olur? içimize orta büyüklükteki bir devlet soktular resmen. girenin ne olduğunu halkın çoğu hala anlamadı. anladıklarında tüm herkes işini, evini, dükkanını, kadınlarını, kızlarını, topraklarını kaybetmiş olacak. yani iş işten geçmiş olacak.

    ekşi uyarı ekibi üyesi biri olarak şimdiden uyarmak vazife gereği!!!

    8,5 milyon sığınmacı hdp büyükülüğünde bir oy deposudur. bu kitle fare gibi üremektedir. bu kitlenin oy vereceği tek parti amerikan hizmetkarı akp ve onun adayıdır. zaten afganistan ve suriye'den savaşmak yerine kaçarak karısını, kızını, akrabalarını, arkadaşlarını orada bırakan bu 8,5 milyon sığınmacının tümü o bölgede amerikan çıkarları için hizmet etmekteydi.. bu yüzden taliban'dan ve esat'dan kellesini ve götünü kaçırarak türkiye'ye sığındı amerikan köpekleri.

    bu tür açıklamalarla 8,5 milyon sığınmacıyı bu ülkeye çakmaya çalışan herkes amerikan çıkarlarına hizmet etmektedir. olması gereken bu kişilerin planlı bir şekilde savaşın bittiği ülkelerine geri gönderilmesidir. savaş sona erdi, dönmemeleri için bir sebep yok.

  • akp iktidarı gidince selçuk bayraktar'ın durumu

    selçuk bayraktar çok büyük işadamı, çok başarılı, çok zeki. bunlar yandaş medyanın ve aktrollerin hönkürmeleriydi.

    aşağıdakilerse yalın gerçekler; selçuk bayraktar bu ülkede işini düzgün yapanlardan biri değil. sadece ve sadece arkasında sonsuz devlet desteği var. o kadar.

    fabrika için devletten hibe arazi, sıfır faizli ve geri ödemesiz verilen kamu bankaları kredileri, sgk prim muafiyetleri, cb kararıyla tanınan vergi muafiyetleri, alınan beleş ihaleler, cb kararnamesiyle sağlanan inanılmaz imtiyazlar vsvs.. şunların sadece 1 tanesini sana verseler ihya olursun. faizsiz bilmem kaç yıl geri ödemesiz kredi nedir ya? hadi bunu geç neden vergiden muaf bu firma? bu ülkede herkes vergisini tıkır tıkır ödüyor. damat neden muaf? bütün bunlar 5'li çete için de geçerli.

    çok başarılıymış. abartmayın yalaka aktroller. şu ezikliğiniz ne zaman geçecek lan sizin? siz hiçbir işte başarılı olamazsınız kardeşim, anlayın bunu. nasıl başarılı olabileceğinizi görün. ancak bu şekilde. fabrika açıyorsun arazi devletten ücretsiz, ekipman iş makineleri sıfır faizli bilmem kaç yıl geri ödemesiz kamu bankası kredisiyle, eleman alıyorsun maaşını ve sgksını devlet karşılıyor, ihaleye giriyorsun ballı ihaleler cepte ve tsk tek müşterin, dehşet kar ettin ama kayınpederin çıkardığı kararnameyle seni vergiden de muaf tutuyor ve ödemen gereken %40'lık vergi de cepte. gönder dolarları isviçre'ye!! hiçbiri yetmezmiş gibi tc devletinin adını ve makamını kullanarak kayınpederin elon musk'la senin adına pil tedariki için görüşüyor. armut piş ağzıma düş. mis gibi hayat!

    çok başarılı. yok ya öyle mi? bunu 100 kez inananarak söylerseniz bu gerçekleri kimse görmüyormuş aktroller. o yüzden iyice yüklenin. devlet yönetmecilik oyununuz birgün bitecek. o gün ne olacağını hepimiz göreceğiz.

  • 117 milyon zeytin ağacının kesilecek olması

    akp iktidarı bu ülkede tarımı bitirdi. tarım toplumu türkiyede çiftçi artık ekmiyor. buğdayı, samanı bile ithal ediyoruz. akp şeker fabrikalarını kapattı, artık şekeri de ithal ediyoruz.

    akp iktidarı hayvancılığı bitirdi. besici artık hayvan yetiştirmiyor. yurtdışından büyükbaş ve küçükbaş hayvan ithal ediyoruz.

    akp iktidarı sanayi ve üretimi bitirdi. sanayiciye "sen fabrikanın kapat, arsa al müteahhitlik yap. hem çok daha karlı hem de üretimle işçiyle uğraşmazsın" dediler. bunun bir getirisi olarak istisnasız herşeyi ithal ediyoruz.

    ve amerika, ab, yunanistan, italya, ispanya gibi dış güçlerin esiri olmuş vatan haini akp iktidarı, zeytinyağı üretilip litresinden 50tl kazanabileceğimiz zeytin ağaçlarına göz dikti. ağaçları yok etmek istiyorlar. akp bu ülkenin başına gelebilecek en büyük beladır, em büyük kötülüktür. akp, ülkeyi ayakta tutan tüm kolonları yok etmektedir.

    allah belanı versin akp. lanet olsun sana da seni bu ülkenin başına getirenlere de.

  • akp istifa diye haykıran kadın

    tabanda çok büyük bir huzursuzluk var. ülkede herşey ateş pahası. markete girenler şok içerisinde kalıyor ve birşey alamadan çıkıyor. seçimde çok büyük bir dip dalga bekliyorum. bu dip dalga akp'yi ve recep tayyip erdoğan'ı siyaset sahnesinden silecektir.

    türkiye cumhuriyeti tarihinin en büyük ekonomik krizini ve en büyük çöküşünü bizlere yaşatan recep tayyip erdoğan adlı şahıstır. bu ekonomik krizin sorumlusu recep tayyip erdoğan adlı akp genel başkanıdır. recep tayyip erdoğan'ın istifa etmediği hergün her saat bu ülkedeki ekonomik kriz hızla hızla hızla büyüyecektir. iş işten geçtiğinde de ortada büyük bir enkaz bırakarak kaçıp gideceklerdir.

  • 11 aralık 2021 kapıkule sınırında oluşan kuyruk

    tıpkı hain abdulhamit ve hain vahdettin dönemlerinde olduğu gibi bugün de ülkemiz dış devleterle yağmalatılıyor. bu görüntüleri izledikçe üzülmemek elde değil.. ingiliz emekli bir çiftin bu konuya benzer videosunu izlemiştim. bu çift kendi ülkelerinde emekli maaşlarıyla çok zor geçindiklerini hatta karınlarını doyuramadıklarını, ardından türkiye'ye yerleşme kararı aldıklarını ve fethiye'de bir villa kiralayarak adeta ultralüks bir hayat yaşadıklarını söylüyorlardı.

    bu ülkeyi bu hale getirenleri unutmayın. sizin düşmanınız o. sizi nas'la bakara'yla kandırmaya çalışıyor olabilir. sizin beyninizi yıkıyor da olabilir. ancak uyanma vaktiniz gelmiştir. uyanıp gereğini yapmalısınız. şunu unutmayın ki onlar günü geldiğinde yurtdışına kaçarak, imtiyaz sağladıkları ingiltere, bulgaristan, almanya, katar ve benzeri ülkelere sığınacaktır.. hepsiyle tek tek yargı önünde hesaplaşacağız. bu ülke insanı açlıkla sefaletle uğraşırken, gurbetçiye, almana, ingilize, bulgara ve benzerlerine bu ülkeyi peşkeş çekenleri asla affetmeyeceğiz. yok öyle, ülkenin üzerinden silindir gibi geçip, ülkeyi dış güçlere peşkeş çekip, hazineyi soyup yurtdışına kaçıp gitmek. hesap vereceksiniz.

  • amerika'da 0'dan %7'ye çıkmış enflasyon

    akp gittikten sonra akpye müdahil herkesin diplomasının ve eğitim hayatının mutlaka araştırılması gerekir. bildiğim kadarıyla daha türkçe ismini yazmayı bilmeyen binali yıldırım gemi mühendisi. evet bu kadar cahilce bir açıklama yapan binali yıldırım bir mühendis. bu adamın mühendis olmasını geçtim, okuma yazması bile yok bence.

  • 19 ekim 2021 taksi plakası sahibinin şoför olması

    sayın imamoğlu'nu kutluyorum. harika ve halk yararına bir adım.

    akp denen alçak oluşum tam 17 yıl ibb'yi yönetti. bu 17 yılda tamamen plaka sahiplerinin yani parası olan zenginlerin çıkarları için kararlar alınıyordu. ibb 2 yıldır millet ittifakında. ve 2 yıldır halk yararına kararlar alınıyor.

    benim merak ettiğim ve asla çözemediğim birşey var; nasıl olur da bu zihniyete sahip chp %70 oy alamaz? veya nasıl olur da akp bu kafa yapısıyla %1 bile almaması gerekirken 19 yıl ülkeyi tek başına yönetir? gerçekten inanılmaz.

  • benim artık anket şirketlerine güvenim kalmadı

    hahaha oylar %50'lerdeyken anket firmaları çok iyi, ama oylar %25'e düşünce anket firmalarına güvenim yok öyle mi bay recep?

    oylar daha fazla düşmeden anket yapmayı yasaklamaya ne dersin yasakçı bay recep?

  • 7 ekim 2021 akaryakıt zamları

    herşeyin zamlanacağının işareti olan zamdır. zam zam zam zam zam zam. yeter lan yeter. istifa edin artık hırsızlar

  • 3 ağustos 2021 kılıçdaroğlu göçmen tweet'leri

    eğer doğruysa bu çok büyük skandaldır. erdoğan istifa etmelidir. türkiye 1 kişinin kişisel servet hırsı yüzünden yıkılmak ve yok olmak üzere. 1 kişi yüzünden bütün ülke huzursuz.

    dış güçler o 1 kişiyi ele geçirmiş, şantajla istedikleri herşeyi yaptırıyorlar. türkiye'de şuan çok büyük milli güvenlik açığı var.

  • 16 temmuz 2021 kılıçdaroğlu suriyeli açıklaması

    noktasına kadar katıldığım açıklama. mülteci kabulü 50bin kişi olur, hadi 100bin kişi olur. 5 milyon mülteci olmaz kardeşim. bir ülkeye 5 milyon mülteci almak demek vatana ihanet etmek demektir.

    bu ülkeye 5 milyon mülteciyi alan kişi açık ve net ülkeyi yıkmaya çalışıyordur.

  • berkin elvan'ın katilinin 16 yıl 8 ay ceza alması

    16 yıl 8 ay ceza ama adli kontrol şartıyla serbest. tam akp suç örgütü dönemini anlatan bir tür kepazelik.