19324745
profili

  • korkmadan istanbul'a gelebilirsiniz

    kültür ve turizm bakanımızın açıklaması. gördüğünüz gibi her şey gayet normal, korkulacak bir şey yok. çok abarttınız yani. yeter artık.

  • akp döneminde dinden soğumak

    aslın şu başlıkta bile kanlı-canlı örneğini görebilirsiniz. adam "akp din istisnarı yapıyor, din adına yapılanlar hukuksuz ve akıl dışı" diye meramını belrtiyor aldığı cevap, islam düşmanı ve gerizekalı olduğu. bakın ne kadar kıvrak ve akıl dolu bir kontr-argüman.

    kendisini "gerizekalılık" rütbesini vermeye ehil gören bu çok zeki arkadaş gibi milyonlarcasının bir araya gelip yönettği ülkede, normaldr. aksini beklemenz naifliktir.

  • büyük resmi gören ilkokul mezunu akp seçmeni

    bu insanımız hayatı boyunca kitap okumamış, edirne'den öteye geçmemiş, tiyatronun kapısından girmemiş olabilir ama reel-politiği de, tarihi de, ekonomiyi de, -neydi o ışıklı olan, hah- illuminati'yi de o bilir. israil'i, abd'yi, ab'yi, rusya'yı o tanır, büyük resmi görmüştür.yaşasındır. oylar reise!

    ek:

    lan, salağa anlatır gibi anlatayım; burada karikatürü çizilen şey ilkokul mezunu olmak değil, en çok ilkokul mezunu seçmene sahip olan partinin neferlerinin salak saçma mitlerin peşine takılarak bunları sanki birer uluslararası ilişkiler doçenti gibi anlatmaları; donanımlarına, hayatlarına bakmadadan tepeden kendilerine dikte edilen masallara inanıp şiddete, vandallığa varan hareket ve söylemlerde bulunmaları. bir topluluğun ortak aklının, zekasının eleştirisini ve tartışmaya açılmasını o fikri, topluluğu aşağılamak olarak görürseniz, nah ilerleriz.

    cehaleti kutsamayın.

  • bir babanın bozuk karakterli olduğunu anlama yolu

    türlü çeşit oşabilir. hırsızsa mesela, yalancıysa, katilse bozuk karakterlidir.bunları milyonlarca insanın önünde utanmadan yapıyorsa hem bozuk karakterli hem de orospu çocuğunun önde gidenidir.

  • recep tayyip erdoğan

    umarım kan kusarak, bir lokma ekmek dilenerek geberir gider. hayatımda hiç kimseden, hiç bir şeyden bu adam kadar nefret ettiğimi hatırlamıyorum.