lonelinessforget6
profili

  • jorge jesus

    kalede ankaragücü'nden alınan altay, defans hattında flamengo'nun gittiği için sevince boğulduğu 4. stoperi gustavo, kktc'den alınan szalai ve gs'nin çok sakatlanıyor diye şutladığı serdar aziz

    beklerde 2. lig ekibinden gelen osayi, kariyeri geçen senenin başında pereira gelmese bitecek olan ferdi,

    ortasahada, 2. ligden alınan crespo, yine 2. ligden gelen ismail, flamengo'nun gönderildiği için parti yaptığı arao, portekiz'in alt sıra ekiplerinden transfer edilen lincoln, kariyeri bitti denilen fakat volkan demirel sayesinde tekrar dirilen emre mor ve diğerleri

    santrafor bölgesinde ise sene başı gönderileceğine kesin gözüyle bakılan meksika liginden bedavaya aldığımız valencia, beşiktaş'ın küfürler eşliğinde şutladığı batshuayi..

    kadroya baktığında aslında öyle çok iyi bir kadro gibi gözükmüyor. hatta çoğu 2-3 sene öncesine kadar 2. ligde oynayacak kapasitede oyuncular. fakat taktik ile hepsini bir arada ve mükemmel şekilde oynatabiliyorsun. bunu da jesus başarıyor.

    başakşehir maçında takım iyi değildi. zaten hep söylediği gibi, bu taktik ile anadolu kulüplerini ezer geçersin, ama iki pas yapmayı bilen takımlara karşı çok zorlanırsın. nitekim başakşehir maçında çok zorlandık. fakat oyuna sonradan yaptığı hamleler ile maçı yine geçen hafta ankaragücü maçındaki gibi söküp almıştır.

    bugün kendisine kontrat ile alakalı bir soru soruldu ve cevaplamadı. görünen o ki sene sonu sonuç ne olursa olsun ayrılacak. zaten kendisi hala hotel'de kalıyor. bu yüzden bu sene bu adamın futbolunu. tadını çıkaralım. seneye çok büyük ihtimalle olmayacak.

  • ali şansalan

    geçen sene biz bu adama trabzon'un kadrolu elemanı derken, hamsileri yalayıp harika maç yönetti diyen iki yüzlü tinerciler bi zahmet bu başlığa yazmasın. bu adamın geçen sene kim min jae'ye verdiği kırmızıya bak, bugün gözünün önündeki net kırmızıyı görmesine rağmen vermeyen, var'ın zoruyla veren hakeme bakın. kırmızıyı verirken yusuf'tan ve tüm trabzon taraftarlarından özür diledi resmen. bugün yine has trabzonlu olduğunu kanıtladı. haksızlık yapıldığı gün sesi çıkmayan hatta fenerbahçe doğrandı diye bu hakem müsveddesini pışpışlayanlar bugün aynı ali maçalan'a karşı küfür ediyor.

  • 27 ağustos 2022 liverpool bournemouth maçı

    yılların kırmızı renkli takımı bournemouth, liverpool karşısına siyah beyaz forma ile çıkmış. bu renkleri gören liverpool ise yine acımamış.

  • cristiano ronaldo

    hemen hemen her şeyi kazanmışsın. kariyerin başarılarla dolu ve hala ilk günkü gibi aç olduğun için dünya'nın en zorlu ligine, diğer futbolcuların emekliliğini açıkladığı yaşta gidiyorsun. ve hala ilk günkü gibi deli dana gibi gol kovalayıp, ilk maçında golünü atıyorsun. ronaldo sen bambaşka mevzusun. sendeki hırs, rekabet ve açlık hiç bitmeyecek çok belli.

  • bein connect

    yine paramızla rezil oluyoruz. yine bir fenerbahçe maçı ve site komple hata veriyor. rezillik. selçuksports daha iyi hizmet veriyor hem de bedava!

  • 1 nisan 2021 baskonia anadolu efes maçı

    larkin denen adam bu ligin çok üzerinde. adam maç boyunca yattı resmen küçük çocuk gibi küskün şekilde oynadı. sonra 3. çeyrek hafif kımıldadı. baktı uzatmaya gitti maç, “biraz kıçımı kaldırayım da maç bitsin” dedi. ve çok kötü oynadığı maçta bile 30 sayı atarak maçı kazandırdı. resmen yürüye yürüye maçı kazandırdı.