wowza4
profili

  • gölcük'te cinci hoca skandalı

    gencin içindeki eşcinsel cin çıksın diye kendini feda eden bir cinci hoca barındıran olaydır. sikerek cin çıkarmak’tan sonra literatüre sikilerek cin çıkarmak kavramını katmıştır.

    “mağdur, san’ın “cinler bizi eşcinsel sansın”, “beni kız olarak düşün, kalçalarımı elle”, “cinleri topluyorum” dediğini ve “toplanın, toplanın” diye kendi kendine konuştuğunu da anlattı.”

    “mağdur, san’ın kendisine öpüşmekten hoşlanıp hoşlanmadığını sorduğunu, şalvarını indirdiğini ve “son bir cin kaldı. bunu da alalım da yarına bırakmayalım” dediğini aktardı.”

    (bkz: kalça elleterek cin toplamak)
    (bkz: o son cini almayacaktık)

  • 35 yaşından sonra mini etek giyen kadın özgüveni

    böyle saçma bir başlığı açmak için gereken özgüvenin yanında hiçbir şey kalan özgüvendir.

  • 11 yaşındaki kızın üzen röportajı

    iç burkan röportajdır. 11 yaşındaki çocuğa ailesinin nasıl geçineceğini, ekonomik durumu düşündürenler utansın diyeceğim de onlarda utanma olsa hala koltuklarında oturamazlardı zaten.

  • why did i move from germany to turkey

    aklıma bundan 5-6 sene önceki kamboçya gezimi getiren videodur. o zaman gittiğimde bana da her şey ucuz geliyordu, burada aylık 1000 dolarla rahat yaşarsın filan diye düşünüyordum. ama sıkıntı şuydu ki oranın yerlileri muhtemelen aylık 100 dolar zor kazanıyordu yani ülke bana güzeldi, yerlisine değil. aynı hesap şimdi de türkiye’deki bir almanı düşününce söyledikleri gayet mantıklı, onun için mükemmel ülke tabi ki.