socialfish9
profili

  • şaka maka şimşek'in ekonomiyi uçuracak olması

    (bkz: portekizli forvet)'in kuzeni yine bir forvetimsi aktroll tarafından açılmış, buram buram algı kokan başlıktır. evet, başlığı açan patates, adi bir paralı troldür. son entry'lerini her ne kadar özene bezene muhalif gibi yazmış olsa da arşiv ayan beyan ortadadır. di mi lan forvet? sil çabuk bunları fahrettin amcan görmesin! maaşından keser sonra neme lazım?

  • 12 şubat 2023 iki suriye sınır kapısının açılması

    üst edit: insani yardımlar için halihazırda açık olan bir sınır kapısı zaten mevcut. ek olarak, ab tarafından iki gün önce sınırları açın çağrısı yapılmıştı. hatırlatma: (bkz: suriyeden gelecek 2 milyon yeni mülteci)

    dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu tarafından açıklanandır. son 3 gündür biz hangi yağma rezaletlerini izliyoruz? tsk tüm bölgelerde konuşlanıp güveni tesis etti de mi kapalı olan sınır kapılarını açıyorsunuz?

    yazarlardan ricam, bu konuyu gündeme getirelim.

    kaynak

  • yengeç burcu erkeğine en uyumlu kadın burcu

    (bkz: balık burcu kadını)dır. ilginç bir şekilde balık burcu kadınları biz yengeç erkekleri ile oldukça uyumlu.

  • teoman sözleri

    yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta,
    suçuysa dünyaya atmakta.
    neyin bildin ki değerini,
    benimkini bileceksin?
    bunu da tabi mahvedeceksin!

  • 25 ekim 2021 pasaport krizi

    her ne kadar bugün tarihli başlığı açmış olsam da birkaç haftadır devam eden krizdir. bir ülke düşünün dünyanın en pahalı pasaportunu vatandaşlarına satsın ama haftalar boyunca bırakın teslimatı, basım işlemini bile beceremesin. şikayet siteleri bu şikayetlerle patlatmış durumda. alo 199'u arayıp aciliyet iletmeniz bir işe yaramıyor. ne zaman gelecek pasaportumuz? koskoca devletin darphanesi vatandaşın parasını ödediği pasaportları basamıyor, binlerce vatandaşını mağdur ediyor. daha önceleri 3 günde teslim edilen pasaportlar şimdi 3 haftada teslim edilmeyi bırak, basılmıyor bile. acilen bu duruma çözüm bulunmalı.

  • 12 ağustos 2021 yunanistan göç bakanı açıklamaları

    --- spoiler ---

    “ab yeni bir sığınmacı krizini göğüsleyemez” diyen yunanistan göç bakanı mitarakis, bunun önlenebilmesi için, üzerinde afgan göçmen baskısı artan türkiye’ye daha fazla destek teklif edilmesi gerektiğini savundu.

    --- spoiler ---

    kaynak

    tabi lan bizim sınırlardan zaten her gün bir tabur afgan giriyor, gönderin 3-5 milyar öro * biz afgan kardeşlerimiz ile yaşarız. tecavüze uğramışız, başımız taşla ezilmiş hiç önemli değil.

  • 19 mayıs 2021 ab üyeliği sürecinin askıya alınması

    malum karakter sınırı nedeniyle başlık sığmadığından bu şekilde açılmış olup asıl başlık "avrupa parlamentosu'nun, ab'nin türkiye ile tam üyelik müzakerelerini askıya almasını talep etmesi" olacaktı.

    --- spoiler ---

    avrupa parlamentosu (ap), avrupa birliği’nin türkiye ile tam üyelik müzakerelerini askıya alması çağrısında bulunan raporu kabul etti.

    ap'nin ispanyol parlamenteri nacho sanchez amor tarafından kaleme alınan rapor ve buna bağlı karar tasarısı büyük bir oy farkıyla kabul edildi.

    kabul edilen raporda, türkiye’ye temel haklar, demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan hakları konularında sert eleştiriler yöneltildi. avrupa parlamentosu'nun, daha önceki yıllara oranla türkiye’ye çok daha fazla sert eleştiriler yöneltildiği gözlendi.

    --- spoiler ---

    kaynak

  • 16 nisan 2021 covid-19 vaka sayısının 63082 olması

    ölüm sayısına asla inanamıyorum. bugün bizim mahallede sırf 4 kişi öldü covid sebebiyle. sebep olanların allah tez zamanda cezasını versin.

    t: yalan verilerle dahi yeni rekora imza atan tablodur.

    edit: imla.

  • 16 mbps internetin 90 lira olması

    bir arkadaşım yeni bir eve taşındı. eve internet bağlatmak istemiş. kendisi hız ve paket seçeneklerinden çok anlamadığı için bana danıştı. uzun zamandır yeni abonelik ihtiyacım olmadığı için güncel türk telekom evde internet paketlerini inceledim. bakmaz olaydım.

    pandemi sebebiyle bir çok insan zaten ekmek su gibi internete ihtiyaç duyuyor. çünkü artık evden çalışıyor / eğitim görüyoruz. yani internet aslında bir lüks değil, temel ihtiyaç haline geldi.

    ama 16 mbps indirme hızı paketinin fiyatını aylık 90 lira yapıp, bir de bunu kampanya diye yutturmaya çalışmak en hafif tabirle durumdan faydalanmaktır, alçaklıktır. ulan 16 mbps hız zaten neremize yetecek?

    kimindi ulan bu türk telekom?!