sernevist7
profili

  • sınıfta ayrımcılık yapan öğretmen

    ben asıl en çok dinlemeyenlere odaklanıyorum. amacım onları kazanmak iyiler zaten iyi olacak ama ya hor görülenler? toplumun ülkenin insanlığın refahı için en çok önceliğim hiç çaba göstermeyenler. ilk olarak onları görevlendiriyorum. defter kontrolü, sınıf başkanlığı vs. hiçbir görev bile bulamadığım zamanlar akran koçluğu yapıyorum. iyi öğrenciler ile düşük seviyede olanları eşleştiriyorum. bir bakıyorum o görmezlikten gelinen öğrencilerin içinden bir cevher çıkıyor. iyi bir öğrencinin sınav sonucunun verdiği hazdan daha fazla haz alıyorum. asıl başarı bu çünkü. olmaz denileni boş denileni sınıfa kazandırıp işte öğretmenlik bu diyorum. bu yaptığınızı da öğretmenliğin yüz karası olarak görüyorum.

  • güneş kreminin 500 tl olması

    ohh oh yazan şu mala anlatır mısınız bu adama oy veren kesimin güneş kremi ile ne işi var ? bu ona oy vermeyen kesimin ihtiyacı. her yere oh oh yazmaktan sayfayı değişik bir yere bağladılar yemin ediyorum malsınız ya mal.

  • ev fiyatlarının düşeceği gerçeği

    o yanılgıya kapılıp yatırımlık almak istediğimiz daireyi sürekli erteledik. en sonunda bize %50 daha fazla girdi. önerim lütfen geciktirmeyin ne almak istiyorsanız alın.

  • zp'ye oy veren 1 milyon 215 bin 263 kişi

    vermediğim için çok pişmanım. yemin ediyorum çok pişmanım. en azından bir kesimin suriyelilerin gitmesi konusunda hemfikir olan kişi sayısının az olmadığını göstermek isterdim. ama artık tam teşekkül destekçinizim !

  • yeşil zeytini kim yiyor sorunsalı

    şaka mısınız ? yeşil zeytin siyah zeytine bin basar be . o hafif ekşimsi tat o muhteşem aroma anlayamazsınız .

  • kürtlerin ana dilde eğitim hakkı

    burdaki mallar çok iyi bilir ana dilde eğitim hakkını. sizin halktan haberiniz var mı? ya seçmeli kürtçe dersi açalım dediler eski okulumda bi tane veli haricinde 500 kişilik okuldan hiçbir talep olmadı. yok ana dilde eğitim istiyorlarmış. ben o gün bu ülkede kürt sorunu olmadığını anladım. bu ülkede problem siyaset. biz çok güzel anlaşıyoruz. kız alıp veriyoruz en yakın arkadaşım yediğim içtiğim arkadaşım kürt. eşimin en yakın arkadaşı kürt. ya nerde sorun var? bu talepleri kürtleri yoğun yaşadığı fransada da talep edebilir misiniz
    edit:görev yaptığım okul 5000 kürdün olduğu bir belediyeydi. ve bir tane bile türk yoktu. talep eden kişi sayısı 1. hdp belediye başkanının oğlu bile talep etmemişti ya. gerçekten şaka gibi durum.

  • yazarların 2020 ve 2021 başı kilo durumları

    84-64