albino hendrix4
profili

  • serseri biri olma kararı alan efendi erkek

    (bkz: atom fiziğine de profesörlüğe de lanet olsun)

  • yurtdışındaki eğitimli türklerin birlik sorunu

    hakkında sadece bir gözlemimi bir de fikrimi söyleyip kaçacağım sorundur.

    türkiye'den göç eden ve bir daha dönmek istemeyen çoğu kişide bir ortak nokta vardır. bunu benden başka fark etmiş olan insanlar da vardır. gözlemlediğim ortak nokta yurt dışına göç eden çoğu türkün ortalama türk insanından nefret ediyor olmasıdır.

    ben bunu gözlemledim. yurt dışına yerleşen çoğu kişi ortalama türk insanından nefret etmektedir. bıkmıştır. ne kadar eğitimli olursa olsun bir daha türkçe konuşan bir kişiyle daha muhatap olmak istemeyenler var.

    son zamanlarda türkiye'deki sokak röportajlarına bakarsanız o insanlara hak vermemek mümkün değildir. burada bulunan bu kadar sığırın arasında uzun yıllar yaşamanın ardından yurt dışında az buçuk adam yerine konup medeniyet gördükten sonra kimse bir daha sığır sürüsüne katlanmak istemiyor. bu yüzden de yurt dışında bir türk bir başka türkle karşılaşınca çok fazla muhatap olmak istemiyor. karşısındaki insan ne kadar kaliteli bir insan olursa olsun çağrıştırdığı imajdan ötürü katlanılmaz bir hale geliyor.

    bu insanlar türkiye'de yaşamaktan ve türk insanına katlanmaktan bıkmış durumdalar. e yurt dışında da türkiye ve türk insanı ile muhatap olmak zorundalar mı? hayır. dolayısıyla bir türk bir başka türkü görünce gayet de muhatap olmak istemeyebilir. yapmayı sevmediğiniz ve yapmak zorunda olmadığınız bir eylemi gerçekleştirmezsiniz. türk olup da türkiye dışında türk gördüğü anda kaçan insanlara ben hak vermekteyim.

    edit : mesajı kapattım canlarım. boşuna sayfalarca küfür döşeyip kendinizi yormayın. türkiye'de yaşıyorum. yurt dışında yaşıyor ve anlattığım gibi türklerden bıkmış olsaydım belki burada da yazmazdım.

  • hava yardımlarını kırmamak için kabul ediyoruz

    türkiye cumhuriyeti devleti'nde son 20 yılda türeyen rezil tiplemelerden bir tanesinin sıçmığıdır.

    sözün bittiği yer var ya dostlar. uzakta aramayın. burasıdır.

  • 1.0 motor araba almak

    turbo dediğin haram beygirdir.