audreyhorne5
profili

  • kızılcık şerbeti (dizi)

    ben bu diziden artık sıkıldım ya sürekli muhafazakar kesim kazanıyor, her istediklerini yapıyorlar hiçbir şey olmuyor. kıvılcım'ın kızları bunlara peşkeş çekildi. o kızların böyle bir duruma düşmesi imkansızdı. doğa intikam alıcak dedik yayık ağızlı bir kadın tarafından kadınlığı aşağılandı. kim bunlar ya? ne eğitimleri var ne kültürleri ama hep kazanıyorlar. saçmalıklar komik geldiği için izliyordum artık nefret ediyorum.
    öyle bir evde o bahçeyi gören kamera kesin yoktur ve alev kadını öldürmeye çalıştı derler. yine onlar kazanıyor artık tamamen b*ku çıktı.

  • damada tasma takarak eve sokan gelin

    tasma olsa seksüel bir çağrışım olur, bu bildiğimiz inek yuları.

  • türk kadınında fantezi iç giyim hevesi olmaması

    fantezi giyim adı altında satılan şeylerin varoş görüntüsünden olabilir mi? yabancı markalarda o kadar güzel şeyler var ki bir erkek için giymeyi geçtim önce kendim için giyerim. bizde öyle güzel olanlar çok az ve pahalı. türk erkeğine a101 donu bile fazla.

  • türk kahvesi bağımlılığı

    klasik türk kahvesi fincanı yetmeyince büyük bardakta içmeye başladım. şimdi de bir günde ikinciyi canım çekmeye başladı ve içtiğim kahveleri beğenmiyorum sanki bir eksik varmış gibi bildiğin bağımlısı oldum.

    edit: başlığı hortlattık iyi mi. :) sizi seviyorum benim tatlı, küçük bağımlılarım.

    edit2: kaç yıldır sözlükteyim ilk defa entry girdikten sonra mesajlarla hakarete uğramadığım bir gün oldu diyebilirim. herkes kahve tavsiyesini yazdı. günümü güzelleştirdiniz. demek ki neymiş türk kahvesi bağımlıları çok sevimlilermiş.

  • covid yasaklarının işe yaramama nedeni

    sahilde yürüyen, hava alan insanla virüsün ne alakası var? yok herkes geziyormuş bilmem ne. insanlar 50, 100 kişilik iş yerlerinde çalışıyor. otobüse biniyor. evlerinde yaşlılar vs var. ben sahilde sandalyemde oturunca gezenler yüzünden oluyor. biraz akıl, fikir. haftasonu bir sürü insan işe gidiyor. şu an yapılan pisliği halının altına süpürmekten başka bir şey değil.