kendi dinini kuran deist4
profili

  • dune (film)

    keşke en azından 6 bölümlük bir dizi şeklinde yapsalardı, 2 saate sığdırmaya çalışmak potansiyeli heba etmiş ama yine de güzeldi.

    #129343643 bu filmin kaynak aldığı roman 1965'de basılmış, yalnız bu gerçek cahil veletlerin "star wars çakması" etiketleme çalışmalarına engel olamıyor maalesef. *

  • youtube'un aşı karşıtı içerikleri kaldırma kararı

    "bilime inanın" yazıp sansürü savunan pfizer trollerini ortaya çıkarmıştır. bir insan kendisiyle bu kadar çelişemez. hele sıfır ingilizceyle konuda uzmanmış gibi takılan tayfanın "aşı karşıtları"na laf sokmaya çalışmasına bayılıyorum. ilk önce sadece covid aşılarına şüpheyle yaklaşanları sanki her aşıya karşıymışlar gibi gerçek "aşı karşıtlığı" ile etiketlemeye çalışırlar çünkü böyle yapmaları işlerini kolaylaştırır, sonra "çip takacaklarmış ehiehi" tarzı ironi yaparak konuyu saptırtmaya çalışırlar, hiç şaşmaz.

    covid süresince ortalık buram buram algı operasyonu koktu lan, sonradan değiştirmedikleri açıklama var mı? ilk önce aşılar için en az 3 yıl falan veriyorlardı sonra "şakkadanak" aşı bulundu. ilk önce "bulaşı önlüyor", sonra "bulaşı önlemiyor ama yatışı önlüyor", daha sonra "yatışı önlemiyor ama ölümü önlüyor" dedikten sonra ölümü de önlemediği gibi aşı sonrası meydana gelen şu an 15.000 civarı vaers sistemine girilmiş ölümden bahsediliyor, bu kadar ölüm raporlanmış ve halen tek bir vaka için bile nedensel bağlantı* ortaya konulmuş değil. bulmak için önce aramak lazım tabii.

    uzun dönem yan etkilerini kimse bilmiyor ve bilemez, yaşayıp göreceğiz artık. yan etki olarak kalp kası iltihabına bile "yalan", "söylenti" diyen köpekler vardı sözlükte, daha yeni kabul ettiler. aşı olmak istemeyenler üzerinde baskı kurmaya çalıştıkça gerçekler yayılacak.

    ingilizce bilen ve bağnaz olmayanlar için fda komitesi videosu: https://www.youtube.com/watch?v=bqevyc2jx7y

  • translara patlayıcı atan tiktokçu

    ha sokak köpekleri, ha sokak serserileri. sürüleştiler mi etrafa tehlike saçıyorlar.

    hayvan oldukları sadece hareketlerinden değil, çıkardıkları seslerden de belli olan bir it sürüsünün üyesi olan tiktokçu.

    edit: "ota boka duyar kasan sjw'ler" diye damlamış bir o.ç., sözlükteki pislikleri engellemek için bulunmaz nimet işte, bunun türdeşleri olan itleri bekliyor olacağım. çevredeki insanları rahatsız etmeye hakkınız yok amk orospu çocukları sizi, bunu kafanıza sokun. şu video'yu izleyip normal bulan hayvanları da rehabilite etmek gerek.

  • mezun olduğu liseyi özlemeyen insan

    bir örneği de benim olduğum insan tipidir.

    bir eski mahkumun cezaevini özlemesi ne kadar mantıklıysa benim liseyi özlemem o kadar mantıklıdır. baştan aşağı leş olan türk eğitim sisteminin en leş süreciydi, hayatımın en güzel yıllarının zindan edildiği bir saçmalık silsilesi. anadolu lisesi diye girdik, ben mezun olana kadar hiç anlamı kalmadı, açıktan okusaydım çok daha iyi olurdu diye düşünüp durdum mezun olacağım sene.

    öğretmenler umursamaz ve cins, öğrenciler desen derste çıkardıkları gürültüden rahatsız olmamalarını ciddi biçimde garipsiyordum. sınıf mevcudu 40 kişiyi buluyor. pek uzak olmayan bir cezaevi vardı, valla bizim okuldan çok daha bakımlıydı, o zaman şunu aklımdan geçirdim; türkiye'de doğmak başlı başına cezalandırmayı gerektiren bir suçtu ve cezası da 13 yıl hapis idi. bugün bir çocuğum olsa böyle saçma bir sisteme bulaşmasını istemem.

    edit: bir detayı es geçmişim, sonra o lisenin öğretmenlerinin çoğu fetö'den içeri alındı, hem de benim en çok kulaklarını çınlattıklarım. zaten ne halt oldukları belliydi şerefsizlerin.