sukela atma oc2
profili

  • erhan güleryüz'ün kültür bakanı'na verdiği ayar

    ayna grubunun solisti olan erhan güleryüz, kültür bakanlığının sanatçılara gönderdiği “video çekip gönderin 1000 tl destek verelim” mesajına video yoluyla verdiği cevaptır.

    video

    edit: sehven kültür bakanı'na yazmışım, affola ve düzeltile.

    edit2: bu arkadaş daha önce akp mitinglerinde falan şarkı söylüyormuş; arkadaşlar, akp bu ülkede yüzde elliden fazla oy aldı. eğer erhan güleryüz yada geçmişinde akp olan herhangi bir başka kişiyi böyle ötekileştirirsek üzülerek söylemek isterim ki akp'den ömür boyu kurtulamayız. varsın geçmişi ne olursa olsun, biz bugünü bakalım.

    edit3: anladığım kadarıyla erhan güleryüz, ahmet davutoğlu ve ekibinin akp'den kopmasıyla birlikte akp'den kopmuştur. ekşi sözlük'te davutoğlu oldukça eleştiri alıyor ama bakın demek ki akp'den oy koparma noktasında iş görüyormuş ahmet hoca.

    edit4: erhan güleryüz'ün 30 ağustos zafer bayramı'nda atatürk'ü anmaktan imtina eden diyanet işleri başkanlığı'nı eleştirmesi üzerine ifade verdiğini biliyor muydunuz? ben bilmiyordum. bu entry sayesinde öğrendim.

  • 11 aralık 2020 rte'nin prompterının bozulması

    chp'ye sallarken gerçekleşen muhteşem hadisedir. reyiz hazretleri dut yemiş bülbül gibi ortada kalmıştır.

    video

    herkes prompter kullanıyor diyen aktrollere not:
    bu adam prompter kullanmadan adını söyleyemeyecek bir seviyede kuzum, ayrıca bırak prompterı kağıt dahi olmadan tamamen irticalen bir konuşma dinlemek isterseniz 7 aralık 2020 kılıçdaroğlu'nun bütçe konuşmasına bakabilirsiniz.

    edit: mitinglerde prompter kullanmıyor demişler, miting sahnesinin etrafında 4 yada 6 tane prompter kuruluyor. reyizin yürüyerek konuşmasını sağlayan promptersız konuşma yetisi değil prompter bolluğu. buyrun bu da kanıt

    edit2: katıldığı tv programlarında prompter kullanmıyormuş. bir zahmet kullanmasın arkadaşlar, programı yapacak spikerden katılacak gazetecilere kadar seçip; üstüne soruları önden belirlerken birde prompter kullanması zaten komik olurdu.