junkie jesse7
profili

  • evlenilecek kadın kalmaması

    fark ettiyseniz bu iddiadakiler seküler erkekler. ben daha tek bir muhafazakar erkekten bunu duymadım. muhafazakar erkeklerin çevresini muhafazakar kadınlar oluşturuyor ve bu erkekler bu kadınlardan memnun. seküler erkeklerin çevresini seküler kadınlar oluşturuyor (doğal olarak) ve fakat seküler erkekler 'kendilerine benzeyen' bu kadınlardan rahatsız.
    kardeş o kadın sensin zaten. bakasınız diye size ayna verdik. akletmiyorsunuz.

  • karşı cinse olan inancınızı ne zaman kaybettiniz

    olgunlaşmamış bir bilinç için bu başlığın altı paragraflarca hikaye ve gerekçe ile doldurulabilir.
    buz gibi gerçek ise şu: birisi veya birileri ile ilgili saptamalarınız yalnızca ve yalnızca kendiniz ile ilgilidir.

    'bütün sevgililerim beni aldattı, bütün erkekler şerefsiz' diyen bir kadın şöyle düşünmeli: bütün sevgililerimin ortak paydası benim.

    'hayatımda gördüğüm bütün kadınlar para avcısı, tek istisna görmedim' diyen erkek de şöyle düşünmeli: karşılaştığım bütün kadınların ortak noktası benimle karşılaşmış olmaları.

    mesela ben hayatımda hiç (düşünüyorum da hakikaten hiç) tek kitap okumamış bir kadınla, kitap okumak ne yeaa diyen bir kadınla tanışmadım. hiç böyle bir kadına rastlamadım. benim dünyamda kadınlar öyle veya böyle eline kitap alan tipler. sizin dünyanızda ise bambaşka.

    mesela ben hayatımda hiç parasıyla hava atmaya çalışan bir erkekle aynı masada bulunmadım. vardır mutlaka böyle tipler. ama ben hiç görmedim. benim dünyamın istisnai olarak nitelendirilebilecek karakterleri başkalarının dünyasının genelini oluşturuyor demek ki.

    siz, size kendisini tanıtacak kadar yakınlaşmış insanlardan farklı değilsiniz. ben de değilim. hayatınıza giren hiç kimse sizden aşağı değil. sizin aynanız. insanlara inancımı kaybettim diyerek kendinizle yüzleşmekten kaçıyorsunuz. sorun başkaları değil, sensin. insanlar kötü, küstüm oynamıyorum demek, -istediğiniz kadar edebiyat parçalarcasına yazın- çocuksu bir zihnin ürünüdür. siz başkalarından değil kendinizden şikayetçisiniz. kendinizi değiştirmeden, hayatınıza giren insan profili değişemez.

  • erbaa devlet hastanesi'nde 17 hekimin istifası

    beğenmeyen çalışmasın denilen meslek sahiplerinin 'peki' demesi olayı. neden isyan edilmiş anlamadım.

  • majör depresyon yaşayanlara verilecek tavsiyeler

    geçenlerde bir video gördüm. adam diyor ki 'depresyon yoktur. zihnin sessizleşememesine depresyon diyorsunuz.'
    tamam işte amca, o dediğin şeye isim vermişiz biz. her seferinde zihnin sessizleşememesi mi diyelim amk.
    elma yoktur, kırmızı meyveye elma diyorsunuz. :(

    insanlık geliştikçe yeni duygu ve davranış türevleri ortaya çıkacak ve biz de bunlara isim vermeye devam edeceğiz. yauu 50 yıl önce nomophobia mı vardı sanki, bunlar uydurma demek gibi bir şey. az bilen çok bilmeye devam ediyor.

    sağda solda ben asla depresyona girmem çünkü inanmıyorum diyen insanlar da var. hayırdır kardeş son nefesini mi verdin? allah'tan malumat mı aldın? herif sabah akşam spor yapmakla kafayı bozmuş, ben depresyona girmem diyor. vücudunla kafayı bozmuşsun aloo. negatif duygulara geçit vermemek için kıçını yırtıyorsun, hala sağlıklı olduğunu iddia ediyorsun.

    majör depresyon, organik temelleri olan bir durumdur. ucundan kıyısından nörobilimin n'si ile ilgili mürekkep yalayan utanır zaten psikiyatri hakkında konuşmaya. psikiyatri, spiritüel manadaki ruhla ilgili gel-gitleri inceleyen bir branş değildir. beynin ak madde olarak bilinen komünikasyon liflerinin haberleşme ağında ortaya çıkan sapmalar sonucu oluşan durumları inceler. konunun uzmanları bunu size basitleştirerek anlatıyor diye, o kadar da basit değil amk.

  • kadın doğum uzmanlarının sezaryan bahaneleri

    ''normal doğum insan sağlığı için olmazsa olmazdır arkadaşlar.'' kaynak götüm.

    ''sezaryanin ömür boyu geçmeyen psikolojik travmalara sebep olduğu biliniyor.'' kaynak yine götüm.

  • öldürdüğü zürafanın kalbi ile poz veren kadın

    her şeyden tetikleniyorlar dediğin keyfi canlı öldürmek embesil şerefsiz orospu çocuğu ağzına sıçtığımın karısı ya.
    neyse sakinim.
    göt.

  • basit kız imajı verdiren şeyler

    payı paydasından küçük olan kızlara basit kız denir.