cengizhan4
profili

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    bugünki hezimetin baş sorumlusu eray'dır, çenesinden korktuğundan kimsenin yazmaya götü yemedi, ama kendisi ve kankası sefa mert'i yazabildiler, herkes kaybetmişken insan üzülür de bir hafta dinlensin çocuk der ilk günden yazmaz, gaddarlık bu resmen. ayrıca sefa, sen mert kadar potaya gitseydin çoktan eve postalanmıştın, eray sen de ilk ona bile giremeyeceksin.

  • masterchef türkiye

    emre'ye geçen hafta "potadaki kaptan" muhabbeti çeken alttan aldıkça üstüne gidenler bu hafta takım oyunu oynamamakla suçluyor, adam geçen hafta takım oyunu oynansın diye o kadar alttan aldı, bir de üstüne ilk oyundan potaya yollandı, demek ki kredisi bu kadarmış. velev ki her şeyi birlikte yaptılar, başarısız tabaklarda da birbirlerini suçlayacaklar zaten, sorun mert dışında kimsenin kendinde gram hata bulmaması, kendi başına yaptığı tabağın başarısızlığını bile başkasına yüklemeye çalışan var ayol takımda, emre'nin yaptığı en az baş ağrıtıcı yöntem.
    yaa mert'e özgüven biraz lütfen ama... sürekli bardağın boş tarafından bakamazsın, yemeğin en kötü tarafını anlatarak başlayamazsın
    sunuma, seni çiğ çiğ yer bu piranalar. (tahsin ve tunahan tam leş yiyicilersiniz)

  • masterchef türkiye

    serhat hafta başında ben bundan sonra zayıf gördüğüm kişileri yazacağım kimse şaşırmasın, finalde kendime güçlü rakip istiyorum, dedi ve ebru’yu yazdı, kaptan düellosunu kazanmalıydın diye de uyduruk bir sebep sundu. bu hamlesiyle potaya yollanacak ismi ebru’ya bırakarak izleyicilerin gözünde ebru’nun nasıl bir oyuncu olduğunu potaya gitmekten korkup korkmadığını afişe etti, bu aslında tam barbarosluk hareket, helal stratejik reyize.

  • şafak sezer'in satılık villası

    ev kuşu programında şafak sezer evrim akın'a gezdirmişti bu evi, oradan hatırladığım evi bir iç mimarla tasarladıkları ve pavyon tasarımlı yerin karaoke odası olduğu. gerçekten de ailece ankara'nın bağları'nı söyleyip oynuyorlarmış orada.