kullanmiyorum tesekkurler6
profili

  • bu saatte hala uyumama sebebi

    sahip olunan vasat fiziksel görünüşün ve fazla kiloların yalnız kalmaya sebep olacağı düşüncesi ve bunla birlikte oluşan gelecek kaygısına ilişkin iç hesaplaşmalar. güzel olmamak hayatımı mahvediyor ve elimden hiçbir şey gelmiyor. 36 beden ve doğal güzel olmak için mevduatımın en az yarısından vazgeçerdim.

  • türk kızlarının %74'ünün selülitli olması

    türk erkeklerinin de %75inin ip kollu olmasına karşılık gelen durum. sen o götündeki kılları aldır, o koca göbeğini erit, yüzüne estetik yaptır ilk. eciş bücüş tipleriyle ip gibi kollarıyla kendini fit sanıyorlar bir de etrafa laf ediyorlar. herkes ilk kendine baksın. selülit genetik faktörlerden, hormonal değişimlerden ve hayat tarzından etkilenen kadınsal bir gerçek. kimse size güzel görüncem diye yağsız boktan lezzetsiz şeyler yiyerek, kahveden uzak durarak kıçından terler akıtmak zorunda değil. ki sağlıklı yaşamasına rağmen selülitleri olan insanlar da var. kim yetiştiriyor bu egoistleri böyle ya? kendilerini bir bok sanıyorlar.

  • survivor 2021 ünlüler-gönüllüler

    ahhhaha kezban ayşe başlamış berkaya sallamaya. napcaktı size mi oynayacaktı herkes sayın egoist? karşı takımda olmasına rağmen kendi çıkarlarını gözetmeyip size mi hizmet etcek herkes? poyraz paşamızın da yakın arkadaşı hakkında fikri değişmiş ay kıyamam. işte bu kadar sizin duruşunuz. kuyruğunuza basılınca nasıl carlıyorsunuz.

  • survivor 2021 ünlüler-gönüllüler

    oh şu aşko kuşko takılan sözde saf salak ponçik bir kedi numarası yapan ilayda sinsisinin maskesi düştü içimin yağları eridi. karşı takıma taşıdığı laflardan karıştırdığı fitnelerden belliydi. bir de takım arkadaşını aşağılamış. artık samimi değılsınnn, bizimla deyılsınn iloş.

  • masumlar apartmanı

    hayatımda gördüğüm en güzel apartman dairesini barındıran dizi. esat’ın evi gerçekten çok güzel. o retro kapılar, eşyalar yüksek tavanlar gerçekten muhteşem. gelecekte böyle bir evim olsun isterim.

  • ekşi itiraf

    ailemi çok seviyorum iyiki varlar ama yaşım ilerledikçe birlikte yaşamak ilginç şekilde rahatsız edici gelmeye başladı. evde kesinlikle kimse kimseyi kısıtlamıyor, hepimiz kendi sosyal hayatlarımızı yaşıyoruz, kira gideri yok, güzel yanları çok daha fazla aileyle birlikte yaşamanın ama öte yandan tam anlamıyla birey olamamış gibi de hissettiriyor bu durum. asıl sorun da bu. neredeyse 29 yaşındayım ve artık kendi mücadeleme başlamak için hazırlanmak istiyorum. öte yandan bu kararı verdiğimde ailemi kırmaktan ve pişman olmaktan çok korkuyorum. çıkmazdayım.