nickine karar veren nickli3
profili

  • 4 şubat 2021 süleyman soylu'nun attığı tweet

    son bir ayda gıda fiyatlarına yapılan zamlar, fatura zamları verginin ek vergi zammı gibi akape’ce yaptığınız fahiş zamlar unutturuluyor mu böyle sayın kabak tadı veren bakan…

    vergisini veren dürüst lgbt vatandaşları “sapkın” olarak nitelendirmek devlet adamlığına yakışmaz! hatta bir cinsel yönelimi devlet eliyle dışlamak demek net faşistlik demek değil mi? faşistlik tabii ki.

  • erdoğan'ın ekonomik kurtuluş savaşı başlatması

    sn. albayrak’ın “türkiye yeni bir sıçramanın eşiğinde” açıklamasının ardından 15 gün geçti ve şu an “ekonomik kurtuluş savaşı” lafı yapan bir hükümet söz konusu… vatandaş sizin hangi sözünüze güvensin? sözünüzle gerçekler uyuşmuyor! tam da tutarsız söylemlerinizdeki güvenilmezlik, türkiye’deki ekonomiyi olumsuz etkiliyor. işi yapabilecek ehline vermeyip de ‘damada’ verirsen olacağı batırmak olacak, ne bekliyordun ki!

    türk lirası’nın değerini artırmanın yolu bulunmadığı taktirde, 2023’ten 2053’e çıkan hedefler; böyle devam ede ede 3023’e çıkacaktır… olan yine sıradan vatandaşa, işçilere, sana bana oluyor. asgari ücrete zam yapma zamanı gelince, otomatik olarak söylem “ülke zor durumda” olarak güncellenecek bak demedi demeyin… işinizi düzgün yapın sayın hükümet, yapamıyorsanız defolun gidin! türkiye’de nitelikli, ekonomi sorununu çözecek bir çok insan var. gençlerin önünü açın!

  • 10 ekim 2020 hakan bayrakçı'nın çıldırması

    programda tartıştığı kitle baz alınırsa hakan bayrakçı’nın ne olduğu ortada! chp, cnn türk medyasını protesto ettiğinden hiçbir chp’li yayına katılmıyor. medyadaki chp boşluğunu doldurmaya çalışan kripto akape’li bayrakçı, hiçbir chp’linin bağırış çağırış yapmayacağını bilmesine rağmen reyting uğruna chp’li taklidi yapıyor *. vatandaşın derdi kaftancıoğlu değil ekonomik buhran! hiç cnn’de ekonomi konuşanı gördünüz mü?

    göremezsiniz! çünkü hükümetin paralı kanalı olarak manipülasyonun kralını yapanlardan biri şu an cnn türk ve satılmış kalemleri... sayın cnn türk medyası; “inan değil sana kastım, cahilleri dinlemeyi kestim...” rezil satılmışları konuşturan kanal, tavsiye yavaşça ‘zap’layın...