nickbulmakzorbiris6
profili

  • 25 bin tl aylık gelirle geçinememek

    kendi işini yapan birisinin işi gereği kullandığı arabası aylık yakıtıyla beraber 3000 liraya patlıyor ve bağkur ile vergileri de 5000+ lira tutuyor ise aslında o kişi aylık ortalama 25.000 lira kazanmıyor demektir

    25 bin lira - (araç & bağkur & vergiler) kadar kazanıyor demektir. yani bu hesaba göre 25.000 - (3.000 + 5.000) = 17.000 lira kadar kazanıyordur. dolayısıyla tabii bu zamanda çocuk vs derken hele de kiradaysak bu rakamla geçinmek çooook da çocuk oyuncağı değil.

  • sol şeritte 120'den sonra yol vermek şart değildir

    yanlış tespittir zira sol şerit sadece sollama şeridi olup sollama tamamlanır tamamlanmaz hızdan bağımsız olarak boşaltılmalıdır.

    ama 246 km/s hızla sol şeridi kapatmak, hele takip mesafesini korumamak (yani kabaca aradaki mesafeyi 120 metreden daha az tutmak) da aynı şekilde yanlıştır, trafik canavarı bir harekettir.

  • ekrem imamoğlu bana göre klasik anaplıdır

    bebeler tabii anap falan görmediler, bilmezler. gözlerini ak parti ile açtılar. bir şey demiyorum. ama bilmiş bilmiş konuşmaları beni çıldırtıyor. tespit çok yerinde. ekrem imamoğlu çok tipik bir anaplı profili çizmektedir. mevcutta başta ak parti değil de sol tandanslı bir parti olsaydı, bir sağ partiden aday olurdu, hiç de sorun etmezdi. onun hedefi seçim kazanmak sonuçta. ibb için de cumhurbaşkanlığı için de öyle. hangi partiden ve siyasi görüşten olduğu çok fark etmez. bugünkü durum itibariyle chp'den aday olması gerekiyordu ve oldu. haliyle chp seçmeninin hoşuna gidecek söylemlere ağırlık verdi. ama camide kuran okumayı da ihmal etmedi. bu tavırlar size ne anlam ifade ediyorsa anap odur :)

  • peugeot 3008

    milletin niye boklamak için yarıştığını anlayamadığım araba.

    yani bir fransız arabası gerçekten çok güzel olup çok güzel hissettirmiş olamaz mı?

    her şey bir yana, adam çalışmış emek sarf etmiş kazanmış ve o finansmanı sağlayabilmiş, balkabağına binse ferrari hissiyatı alır, siz alın teri nedir bilir misiniz?

    bizim bu sosyal medya çok kötü ya her şeyin bu kadar çabuk boklanmaya çalışılması falan... sorunlusunuz aq.

  • 6.5 kilo domuz göbeği yiyen adam

    amk çocuğu sadece domuz göbeği mi yiyor yani bir o kadar da pilav milav yiyor piç.

  • berat albayrak 2021'de ipleri eline alacak

    bizlerin de elimize bir şeyler alacağımızı gösterir. ipleri eline almamış hali buysa...

    edit: ulan ne fesat adamlarsınız. elimize ne mi alacağız? sorumluluk alabiliriz, elimizi taşın altına koyabiliriz. vs. illa pisliğe bokluğa çalışır zaten kafanız.