a puck2
profili

  • vatanım sensin

    henüz hepsini izleyemesem de geçen gün anacığımla bi sahnesine rastlayıp bizi derin düşüncelere daldırmış olan dizidir.

    --- spoiler ---

    şu babası yunan oldu diye kendini yerden yere atan kızı izledik. ben bi yandan mandalinamı soyup diğer yandan çay içerken diziye direktif veriyordum:

    "tamam lan abartma yunansa yunan kaç yıl olmuş görmemişsin git sarıl öp babanı ağlama bu kadar" falan.. sonra kadın anam dedi ki ; düşünsene baban akepeli olmuş elinde ampullü bayrak eve geliyor ?

    --- spoiler ---

    düşünemedim !

    aboovvv içim titredi yemin ediyorum.. 3 dakika falan sessizce bakıştık. sonra karar verdik: evden kovarız.... canım babam akepeli olmadığın için teşekkürler seni çok seviyorum

  • barış atay

    sıktı artık.. memlekette alevilik , solculuk, gezi falan sanki hepsi kendisinden soruluyor. zaten kendisini fazlaca samimiyetsiz bulurken , şimdi de ahmet hakan'a bulaştığını gördüm.

    ben de barış atay kadar olmasa da (!) barış atay gibi arap alevisiyim. ancak ahmet hakan'ın şu "alevilerin kitabı" tivitini görünce çok güldüm. size mi kaldı lan insanlara had bildirmek ? ahmet hakan'ın gazeteciliği kadar oyunculuğunuzu görelim de öyle saygı duyalım size. ancak meydanlardan twitterdan falan saçma sapan duyar kasarsınız anasını satayım