oyku sever4
profili

  • kemal kılıçdaroğlu

    çevremde ne kadar orospu çocuğu akp'li hırsız müslüman varsa hepsinin ağzından çıkan cümle şu: "deniz baykal chp'de daha iyiydi, kemal kılıçdaroğlu olmamış chp'ye".

    tabi deniz baykal'ın chp'nin başında olup da partiyi baraj altı bırakması işlerine gelirdi bu şerefsiz oğlu şerefsizlerin...

    ek: pkk'yla ense şaplak ülkeyi bölmek için gizli odalarda görüşen akp'nin göt kılları, kılıçdaroğlu hdp'ye çalışıyor diyorlar vay mk.

  • selahattin demirtaş

    akp'lilerin şu sıralar en büyük duası demirtaş şahsında hdp'nin baraj altı kalmasıdır ama bunu artık rüyalarında görürler.

    neyse mesele artık hdp'nin barajı geçip tayyip'in tiranlık hayalinin suya düşmesi değil; mesele şu saatten sonra benim gibiler için daha demokratik, barışcıl ülkede yaşama umudunun yeşermesidir ve bunun için de hdp türkiye için elzem olan partidir.

  • selin sayek böke

    yiğit bulut denen şahsı müthiş zeka olarak gören ak-trollerin "merkez türkiye projesi bünyemde hayal kırıklığı yarattı yea" diye eleştirdiği siyasetçi.

    yahu ekşi'de bunca yıldır takılıyoruz, kimin ne mal olduğunu, kimin hangi partinin dezenformasyoncusu olduğunu biliyoruz, bırakın onu bunu bahane etmeyi mk. düz bir şekilde "ben akp'liyim, chp ağzıyla kuş tutsa da görevim çamur atmak" desenize allah aşkına!

  • 10 ağustos 2015 hdp binası yağmalanması

    ülkeyi iç savaşa itebilecek kadar gözünü para ve iktidar hırsı bürümüş orospu çocuğunun israfsaray'da ellerini oğuşturarak keyifleneceği vahim hadise.