otistik marti2
profili

  • kilolu kadınlara tavsiyeler

    kilosuyla gayet mutlu mesut olanları bir kenara bırakarak vermek isteyenler için bir kaç tavsiyede bulanayım. aynı şekilde erkekler de dikkate alabilir.

    bol bol kalori açığı yaparak hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. canınızın istediği gibi yiyin ama yediklerinizi mutlaka yakın.

    bir kilo ortalama 7000 kaloridir. burdan kendiniz hesap kitap yaparsınız.

    bol bol su için 1 litre su içmek ortalama 100 kcal yakmanızı sağlayacaktır.

    kondisyon bisikleti kullanın. bu en çok kalori yakmanızı sağlayacak antrenmandır. bir spor salonuna yazılıp her gün 1 saat boyunca ortalama tempoyla 25-30 km/s bisiklet kullanırsanız 600-700 kcal yakabilirsiniz. bunu her gün uygularsanız haftada bir kilo vermeniz çocuk oyuncağı.
    ilk 5-10 dakika ayaklarınız biraz ağrıyacaktır. tembellik yapmayıp üzerine giderseniz 10. dakikadan sonra ayaklarınız pedalı kendi kendine çevirmeye başlayacak. yanınıza bir su alın bir yandan için bir yandan pedal çevirin sırtınıza bir havlu elinizde bir telefon açın bir dizi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız.

    yürümeyi alışkanlık haline getirin. eğer ki zamanınız çok dar değilse araçla 5 dakikada ulaşacağınız yere yürüyerek 30 dakikada gidin. ama bunu arkadaşınızla vs görüşmeniz bitince yapın. 30 dakika yürüyünce az biraz terleyebilirsiniz. keyfiniz kaçmasın eve dönerken ama uygulanabilir. bir park bulup spor amaçlı da yürüyebilirsiniz. 1saat yürüseniz ortalama 300 kcal yakabilirsiniz.

    sporu aç karnınıza yapmaya çalışın uzun süre aç kaldığınız zaman vücudunuzdaki glikojen deposu da azalmaya başlayacaktır. antrenman sırasında vücut enerjiyi ilk olarak glikojenden sonra ise yağdan almaya başlar. o nedenle yağ yakmak için kardiyoyu vücutta birikmiş glikojen deposu azalmışken (yani aç karına) yapmanız daha iyi bir şekilde yağ yakmanızı sağlayacaktır. bu detay önemli!

    pizzadan uzak durun. orta boy bir pizzanın içerdiği malzemeye göre 1500-2000 kcal aldırdığını unutmayın.

    sabahları kahvaltı niyetine poğaça yemeyi kesin bir poğaça ortalama 300 kcaldır. kahvaltı niyetine 2 poğaça yeseniz 600 kcal haşırt the blackboard. bir kahvaltı için 600 kcal çok yüksek bir rakamdır. düşünün yani 5 dakikada 2 poğaça yiyorsunuz ve nasıl bittiğini anlamadığınız o poğaçayı yakmak için karşılığında en az 2 saat yürümeniz gerekecek...

    bira mı içmek istiyorsunuz için gitsin. aynen öyle tabi bokunu çıkartma. kilo aldıran şey bira değil yanında tükettiklerindir bunu da unutma. biranı iç ama yanında fıstıktır cipstir yeme.

    ufak tefek 3-5 bilgi bunlar ama sadece bunları uygulasanız hızlı bir şekilde istediğiniz forma kavuşabilirsiniz. yapacağınız tek şey üzerinizdeki ataleti atmak. başladıktan sonra zaten arkası kendi kendine gelecektir.

  • kabızlığa iyi gelen çözümler

    askerdeyken böyle bir şey başıma gelmişti. doktor bana fitil vermişti hızlı tedavi için. fitile şöyle bir bakıp hemen iyileşmiştim. psikolojik etmenler de hızlı bir şekilde çözüme ulaşmanızı sağlayabiliyor.